Vasárnap este az egész országot egy dolog foglalkoztatta: nyernek-e a vízilabdás fiúk az Eb-n vagy sem. A Facebookon is körülbelül ez volt az egyetlen téma - a sztároknál is. A sok-sok poszt között megtaláltuk a legcukibb szurkolót is, aki alig múlt féléves.

Hosszú Katinka, Hajas László, D. Tóth Kriszta, Demcsák Zsuzsa és Tornóczky Anita is azok között volt, akik a Facebook-oldalukon gratuláltak a fiúk ezüstjéhez vagy posztoltak képet a döntőről. A legcukibb minden kétséget kizáróan Berki Krisztián kislánya volt, és ebben a kérdésben nem is szeretnénk vitát nyitni. Az álomszép Lia baba január végén született, olimpiai bajnokunk akkor azt mondta, örökre megváltozott az élete. Lia azóta rendszeres szereplője Krisztián Facebook-posztjainak, így mi is követhetjük, hogyan cseperedik. Nagyon cuki!

Forrás: www.facebook.com/tornaszberkikrisztian

A döntőn ott volt Hosszú Katinka is, aki tavaly álomszép ruhában mondta ki a boldogító igent. Azóta azt is megtudtuk az érmet éremre halmozó úszónőtől, hogyan őrzi meg szépségét az edzések között.

Forrás: www.facebook.com/katinkahosszu

Demcsák Zsuzsa a reggeli Mokkában gratulált a fiúknak.

Forrás: www.facebook.com/zsuzsa.demcsak
Pólósaink egyből bosszút ígérnek a szerbeknek
"A döntő nagy kudarc és csalódás, de az Eb fantasztikus élmény volt" - foglalta össze találóan a magyar pólóválogatott csapatkapitánya, Varga Dániel azt, amit a hazai játékosok és a drukkerek érezhetnek a kéthetes margitszigeti sportesemény után. Pólósaink egyből bosszút ígérnek a szerbeknek - írja az Origo.hu. A teljes cikket itt olvashatod el!