Álomszép kislánya született Berki Krisztiánnak

Forrás: FelixPromotion -
Születés kislány apaság tornász olimpikon Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tornász olimpikonunk csodaszép kislánya, Lia január végén született meg. Gratulálunk a kis családnak!

„Az életem mostantól örökre megváltozik, hiszen megszületett a kislányom, Lia" – vallotta be Berki Krisztián, majd hozzátette, hogy Lia a leggyönyörűbb baba a földön. Abszolút egyetértünk! London aranyérmesének bájos csemetéje január 22-én 20 óra 30 perckor jött világra 54 centivel és 2900 grammal.

Íme, Lia Forrás: FelixPromotion

Különös ismertetőjele, hogy nagyon jó gyerek: eszik, alszik, mosolyog, a papája sírni szinte még egyáltalán nem hallotta. „Ezekben a napokban, hetekben még a feleségemre, Marcsira hárul több feladat, de persze én is igyekszem kivenni a részemet, amiből csak tudom. Azt is el kell mondanom, hogy bár úgy érzem, az életem teljesen megváltozott, a napirendemen ez alig látszik meg: az edzések ugyanúgy zajlanak, ahogyan eddig. Bár igaz, hogy amikor végzek, még jobban sietek haza, hogy minél több időt tölthessek Marcsival és Liával" - árulta el a Felix Promotion sportmenedzser-irodával együttműködő Berki, aki még most is alig találja a szavakat, amelyek jól kifejeznék azt a csodás, gyönyörű, felszabadító érzést, amely pontosan kifejezi a boldogságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.