Vége a vasárnap esti Naplónak

Forrás: TV2 -
TV2 nézettség Napló (műsor) Vujity Tvrtko költözés RTL Klub riportműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Napló című műsora csaknem 17 év után más napra és más időpontra költözik át.

Sokan már kívülről fújják: ha vasárnap este 7 óra, akkor Napló a TV2-n. A csatorna emblematikus műsora 1997 óta várja a nézőket. Most azonban új időpontra kerül – tudta meg az Origo. A portál szerint a Napló sikerét mutatja, hogy a rivális RTL Klub egy évtizeden keresztül nem talált fogást rajta. Végül a Cobra 11 lett huzamosabb ideig ellenfele és legyőzője a riportműsornak. Majd a Való Világ 4, az Alekosz menyasszonyt keres jött, a blockbusterek, az X-Faktor és a VV5 gyengítettek a riportműsor nézettségi számain.

Forrás: TV2

A Napló tehát költözik, méghozzá úgy tudni, hogy szombat délután 5 órára, a Tények elé. A TV2 megerősítette, hogy a műsorvezető – Tvrtko – marad, a témaválasztásban sem lesz újdonság, nem lesz fazonátszabás, nem várható semmi formabontó újítás. A műsor helyét pedig egy saját készítésű show veszi át – írja a híroldal, ahol a teljes cikket elolvashatod!

Tunéziában rekedt kisfiával Németh Kristófhttp://www.life.hu/bulvar/20140815-nemeth-kristof-es-kisfia-tuneziaban-rekedt-a-helyi-legitarsasag-sztrajkja-miatt.htmlNémeth Kristóf, a Játékszín igazgatója Djerba szigetén ragadt hétéves kisfiával a helyi légitársaság sztrájkja miatt.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huDanny Blue lesz az Édes Élet új szereplőjehttp://www.life.hu/bulvar/20140814-danny-blue-mentalista-lesz-a-tv2-edes-elet-cimu-realityjenek-uj-szereploje.htmlDanny Blue - aki korábban a szexmániás úszónő, Szepesi Niki botránykönyvében is feltűnt - lesz az Édes Élet új szereplője.TV + Bulvár--Sztárparádé a Sziget első napjánhttp://www.life.hu/bulvar/20140814-sztarparade-a-szigeten.htmlA Sziget első estéjén az időjárás is kegyes volt a szigetlakókhoz és a kilátogató közismert emberekhez. Sokan kilátogattak, és sokáig is maradtak.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.