L. L. Junior pazar lakásvásárlása közben is törleszti hatalmas adósságát

Forrás: Magicworld media -
lakásvásárlás törlesztés adósság rapper L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rapper már 8 millió forintot törlesztett az adósságából, de még mindig rajta van a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) listáján a végrehajtással érintettek között.

Ahogy a Life.hu is megírta, L. L. Junior jegygyűrű helyett egy lakáskulccsal lepte meg barátnőjét. Bár Csilla még nem látta a lakást, Junior elmondása szerint szebb és nagyobb annál, mint ahol eddig éltek. Közben az is kiderült, a rapper bankjának 51 997 svájci frankkal (jelenlegi árfolyamon nagyjából 12,5 millió forinttal), a Justitia Kft.-nek félmillió forinttal, az adóhivatalnak, a társasháznak és a közüzemi szolgáltatóknak (Elmű, gázművek) pedig több százezer forinttal tartozik, de rendesen fizeti adósságát – írja a Blikk.

Forrás: Magicworld media

„Fontossági sorrendben fizetem az adósságaimat. De ez egy hosszú folyamat. Nem megy egyik napról a másikra. Folyamatosan fizetem mindenkinek a részleteket. A hitelező bankommal pedig azért nem tudtam megállapodni, mert ahogy a többi devizahiteles, úgy én is várom a hatósági döntéseket. Több mint nyolcmillió forintot törlesztettem egy összegben nekik. Megvárjuk a független bíróság döntését, hogy kiszámítsák pontosan, hogyan állunk. Csak ezután tudok lépni. Még az is lehet, hogy visszakapok tőlük valamennyi pénzt, mert már kifizettem a kamatokat" – magyarázta Junior.

Nem ő az egyetlen!

Pataki Attila régóta küzd a bankjától felvett svájci frank hitelével. Dopemant kipécézte magának az APEH. Ganxsta Zoleenak pedig ötvenmilliós tartozása van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.