A rapper már 8 millió forintot törlesztett az adósságából, de még mindig rajta van a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) listáján a végrehajtással érintettek között.

Ahogy a Life.hu is megírta, L. L. Junior jegygyűrű helyett egy lakáskulccsal lepte meg barátnőjét. Bár Csilla még nem látta a lakást, Junior elmondása szerint szebb és nagyobb annál, mint ahol eddig éltek. Közben az is kiderült, a rapper bankjának 51 997 svájci frankkal (jelenlegi árfolyamon nagyjából 12,5 millió forinttal), a Justitia Kft.-nek félmillió forinttal, az adóhivatalnak, a társasháznak és a közüzemi szolgáltatóknak (Elmű, gázművek) pedig több százezer forinttal tartozik, de rendesen fizeti adósságát – írja a Blikk

Forrás: Magicworld media

„Fontossági sorrendben fizetem az adósságaimat. De ez egy hosszú folyamat. Nem megy egyik napról a másikra. Folyamatosan fizetem mindenkinek a részleteket. A hitelező bankommal pedig azért nem tudtam megállapodni, mert ahogy a többi devizahiteles, úgy én is várom a hatósági döntéseket. Több mint nyolcmillió forintot törlesztettem egy összegben nekik. Megvárjuk a független bíróság döntését, hogy kiszámítsák pontosan, hogyan állunk. Csak ezután tudok lépni. Még az is lehet, hogy visszakapok tőlük valamennyi pénzt, mert már kifizettem a kamatokat" – magyarázta Junior.

Nem ő az egyetlen!
Pataki Attila régóta küzd a bankjától felvett svájci frank hitelével. Dopemant kipécézte magának az APEH. Ganxsta Zoleenak pedig ötvenmilliós tartozása van.