Egyelőre megúszta a gyantázást Vastag Tomi, a Sztárban Sztár szereplője, pedig vasárnap este egy közismert énekesnő, Cher bőrébe fog bújni. Vajon a női estélyi ruhát szőrös férfilábbal fogja kombinálni?

 

 

Tomi a műsor próbáján a fehér estélyi ruhából kivillantotta szőrös lábát, és mi csak reménykedünk benne, hogy vasárnapra sikerül eltüntetnie a szőrszálakat. Ő viszont egészen másban reménykedett, és szerencséje lett. Megmenekült! 

Forrás: EVA/Eva

„Direkt hagytam az utolsó pillanatra a lábszőrtelenítést, és milyen jól tettem! Ruhát cserélünk, aminek a viseléséhez nem biztos, hogy meg kell szabadulnom a lábszőrömtől. Koncertfelvételeket néztünk, amin Cher bő nadrágban és fehér csizmában énekel, nem hosszú estélyi ruhában, mint amiben próbáltam. Az énekesnőre inkább a lenge öltözet és bakancs a jellemző, nem a nagyasszonyos stílus. A tűsarkú is kifogott rajtam, imbolyogtam benne végig. Nehéz lenne ebben bármiféle táncot kiviteleznem, szerencsére ezt a koncepciót feladtuk, mert a koreográfia kárára ment volna.

A női gesztusok amúgy sem állnak közel hozzám, hazudnék, ha azt mondanám, hogy otthon, a négy fal között ez lenne rám a jellemző. De semmiféle látványos mozgás nem az én világom, én az a csendes típus vagyok. Úgy mondhatom, hogy elefánt a porcelánboltban, ha táncra kerül sor. De ezekkel a személyiségtől távol álló feladatokkal lehet a legnagyobb sikert elérni, ezért szoktak Oscar-díjat kapni az előadók"- könnyebbült meg Tomi, aki sokat gyakorol, imádja ezt a pörgést.

"Ha 23 évesen nincs ehhez elég energiám és nem bírom ezt a tempót, akkor mikor? Aki nem élvezi ezt a folyamatot, ezt a munkamorált, annak nem kötelező ezt csinálnia."