Carlo Dellaverson exbarátnője tudta és beleegyezése nélkül vette fel magukat szex közben. A videó egy pornófilmeket megosztó oldalra került – a férfire pedig valószínűleg börtön vár.

Bár a net telis-tele van amatőrnek kikiáltott házi szexfilmekkel, tudvalevő, hogy jogi értelemben ilyenek nem kerülhetnek a hálóra: míg a pornószínészekkel forgatott, amatőrnek gondolt videók engedélyezettek, a valóban amatőr, beleegyezés nélkül felkerült filmekért súlyos büntetést szabhatnak ki.

Forrás: Thinkstock

Akárcsak az NBC News producerére, aki exbarátnője tudta és beleegyezése nélkül forgatott magukról egy szexvideót - írja a Dailydot.com. Carlo Dellaverson tavaly februárban készítette a felvételt és állítólag Valentin-napi meglepetésnek szánta. (Ezúton is megjegyeznénk: a csokoládé és a képeslap is van legalább ennyire jó!)

Mint kiderült, egy szót sem szólt róla a hölgynek, sem a videózás közben, sem pedig akkor, amikor az az egyik online pornócsatornán landolt. A barátnő viszont megtalálta a filmet a producer gépén, ezután fogta magát, összepakolt és kiköltözött a lakásukból.

Később, amikor e-mailben rákérdezett a férfi indítékaira, Dellaverson bevallotta, hogy feltöltötte az internetre a videót. A producert nem sokkal később vád alá helyezték és zaklatás miatt letartóztatták.

Lányok a felnőttfilmek világában
Kiből lesz jó pornószínésznő? Milyen feltételeknek kell megfelelnie, aki felnőttfilmek forgatására adja a fejét? Van-e olyan lány, aki a jövőjét alapozta meg a munkával? A Life.hu exkluzív anyagát IDE kattintva olvashatod el.