Ajándéknak szánta a házi pornót – letartóztatás lett belőle

Forrás: Thinkstock -
beleegyezés film szex barátnő pornófilm producer amatőr film börtön NBC házipornó letartóztatás jog zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carlo Dellaverson exbarátnője tudta és beleegyezése nélkül vette fel magukat szex közben. A videó egy pornófilmeket megosztó oldalra került – a férfire pedig valószínűleg börtön vár.

Bár a net telis-tele van amatőrnek kikiáltott házi szexfilmekkel, tudvalevő, hogy jogi értelemben ilyenek nem kerülhetnek a hálóra: míg a pornószínészekkel forgatott, amatőrnek gondolt videók engedélyezettek, a valóban amatőr, beleegyezés nélkül felkerült filmekért súlyos büntetést szabhatnak ki.

Forrás: Thinkstock

Akárcsak az NBC News producerére, aki exbarátnője tudta és beleegyezése nélkül forgatott magukról egy szexvideót - írja a Dailydot.com. Carlo Dellaverson tavaly februárban készítette a felvételt és állítólag Valentin-napi meglepetésnek szánta. (Ezúton is megjegyeznénk: a csokoládé és a képeslap is van legalább ennyire jó!)

Mint kiderült, egy szót sem szólt róla a hölgynek, sem a videózás közben, sem pedig akkor, amikor az az egyik online pornócsatornán landolt. A barátnő viszont megtalálta a filmet a producer gépén, ezután fogta magát, összepakolt és kiköltözött a lakásukból.

Később, amikor e-mailben rákérdezett a férfi indítékaira, Dellaverson bevallotta, hogy feltöltötte az internetre a videót. A producert nem sokkal később vád alá helyezték és zaklatás miatt letartóztatták.

Lányok a felnőttfilmek világában

Kiből lesz jó pornószínésznő? Milyen feltételeknek kell megfelelnie, aki felnőttfilmek forgatására adja a fejét? Van-e olyan lány, aki a jövőjét alapozta meg a munkával? A Life.hu exkluzív anyagát IDE kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.