Hivatalosan is megjelent az RTL Klub színeiben Szabó Zsófi, akit a TV2-től csábított el a csatorna. A színésznő, akire a jövőben elsősorban műsorvezetőként számítanak Ördög Nóri megüresedett posztján, egyelőre celebeskedni utazik a dzsungelbe.

A színésznő kezdetnek új csatornájánál a Celeb vagyok, ments ki innen! színeiben utazik a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület, a Kruger Nemzeti Park szomszédságába. Talán ő lesz az, aki nem retteg az éhezéstől, amit szinte minden szereplő első rémálmaként emlegetett.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Május óta vegetáriánus vagyoknekem a hús hiánya nem fog feltűnni. Így is sok zöldséget, rizst eszem, ha ezekből kapok valamennyit, éhen már nem fogok halni. Valójában nem is a dzsungelben fellelhető állatoktól félek, hanem az emberektől. Attól, hogy egy ekkora társaságban nem tudok majd elvonulni, ugyanis szeretek egyedül lenni. Valószínűleg ettől fogok besokallni" - tudtuk meg Zsófitól, aki imádott kutyáját, Gyémántot addig édesanyjánál hagyja, amíg a pókokkal, hüllőkkel és a társasággal küzd.