Már nem csak a karrierjére koncentrál Dér Heni, aki nyáron tartotta az eljegyzését. A családalapítás leaglább ugyanolyan fontos lett az életében.

 

Az elkövetkező hetekben megjelenik a szólóalbuma, közben készül a következő színházi darabra, koncertezik, talán újra megpróbálkozik az Eurovíziós Dalfesztivállal és saját menedzsmentcéget alapított. Ennyi elfoglaltság mellett érthető, hogy alig marad ideje a családi életre, pedig hamarosan férjhez megy.

Forrás: Just Creatív

"Az eljegyzés óta kifejezetten boldog vagyok, minden úgy sikerült, ahogy akartam. Egy hatalmas, reggelig tartó bulit hoztunk össze, ami valójában pont olyanra sikeredett, mint egy 'kislagzi'. Már egy ideje együtt élünk a vőlegényemmel, Gáborral, nemrég költöztünk össze egy új lakásba. Mindent együtt alakítottunk ki, mindent közösen csinálunk és a legfontosabb, amit nagyon élvezek, hogy ő otthon nagyon férfi, én pedig nagyon nő tudok lenni. Évtizedek óta munkáról szólt az életem, reggeltől estig csak szaladtam egyik helyről a másikra. Igényelném a családi életet, hogy többet legyek otthon, és könnyebben ki tudjam építeni a mi kis családi fészkünket. És több időt szeretnék a konyhában tölteni, sütni-főzni a páromnak, amit imádok, csak nincs rá időm" – árulta el Heni, aki nem sietteti az esküvőt.

"Nem ismerjük a jövő évi beosztásunkat, attól függ, hogy mikor tudunk összeházasodni. De nem sietünk. Akár a baba is érkezhetne, teljesen normális, hogy 30 év körül a gyerektervezés is szóba kerül. Bármikor megérkezhet, és én nagyon fogok neki örülni" - tette hozzá a II. Kürtőskalács Fesztivál egyik arca.