Sipos Peti időskori önmagával nézett farkasszemet

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Koós János Sztárban sztár Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sipos Peti a Sztárban sztárban szembesült vele, hogy fog kinézni 30 év múlva. Nem repesett az örömtől, de ennek ellenére nem gondolja, hogy mostantól kétségbeesetten küzdeni fog az öregedés ellen.

Koós Jánost alakítja vasárnap este Sipos Peti, aki mindig is kedvelte az általa csak „vicces bácsinak" titulált közkedvelt énekest.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Imádom, hogy a jó tenor hangja mellett mindig humorral fűszerezte az előadásait. Amikor találkoztunk a héten azonnal tíz viccet elmesélt, persze pikánsakat. Olyan jó tanácsokat is kaptam tőle, amit akár a saját előadásaimnál is használhatok. Azt mondta, csak a hölgyeknek énekeljek, a fiúk ne érdekeljenek. Ő is mindig ezt csinálta és milyen sikeres lett!"- nevetett az Irigy Hónaljmirigy frontembere, aki nem küzd a ráncok ellen és nem hajlandó befestetni sem lassanként őszülő haját.

„Nem is az volt a félelmetes, hogy én szembesültem az idős Sipos Petivel, hanem az, amikor Kállay-Saunders András szembesült azzal, hogy ő hogyan fog kinézni az én koromban. Én nem úgy leszek ráncos, mint János, de azért ijesztő a tudat, hogy mekkorát változik az ember arca . Van, aki szépen öregszik meg, Mint a Sean Connery, én nagyon szeretnék rá hasonlítani.

Volt már rá példa, hogy befestettem a hajamat, de a feleségem és az engem körülvevő hölgyek is azt tanácsolták, hogy ne tegyem, mert jól áll a tisztes , őszes halánték. Igaz, így egészen biztosan kihullottam a 16 éves lányok kegyeiből. Nem is az aggaszt, hogy hogyan fogok idős korban kinézni, hanem hogy mim fog fájni" - osztotta meg aggodalmait velünk Peti, aki nem vetné alá magát semmiféle szépészeti kezelésnek.

„Kozmetikushoz nem járok, semmi praktikát nem űzök, hogy ne öregedjek. Sohasem botoxoltatnék, akiket láttam, azok félelmetesek voltak 3 hónapig, amíg tartott az anyag hatása. Csodák nincsenek, a ráncokat ideig- óráig lehet krémekkel pótolni, de olyat még nem láttam, hogy eltűntek volna." -tette hozzá Peti, aki sztárszerzőnknek Szili Nórának elárulta, hogy cukrásznak készült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.