Eláztatták a TV2 stúdióját Vastag Tomi miatt

Forrás: TV2 -
eső Frank Sinatra Sztárban sztár esőztetőgép Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Tomi miatt komoly költekezésbe fogott a TV2 Sztárban sztár műsora. Az énekes vasárnap a Frank Sinatra-féle „Singing in the Rain" című dallal állt színpadra és küzdött a nézők szavazatáért.Nagyon sok vízzel!

Sokba került a korábban keményen kritizált Vastag Tomi vasárnapi produkciója, ugyanis a TV2-nek mélyen a zsebébe kellett nyúlnia.

Forrás: TV2

Magyarország legdrágább esőgépét készítették el ehhez a produkcióhoz, pedig volt már nekik egy, amit tavaly Biga előadásánál használtak. Akkor Geri Halliwell It's Raining Men című számánál esett.

Az a szerkezet csak a negyede volt az újnak, ami azt jelenti, hogy ez sokkal drágább is. De nem csak maga az új gép került sokba, a színpadot is ki kellett alakítani a hatalmas víztömeg fogadására. A plexit kivágták a színpad közepén, és vízelvezetőt készítettek, ráadásul az előadás előtt még egy 4x4 méteres medencét is fel kell állítani a gép alá. De apróbb kellékek, például vízálló mikrofon is szükséges a dal előadásához. A költségek megközelítik az 1 millió forintot. Reméljük, megéri, és nem a kisebbik Vastag testvér fog kiesni. Hajrá, Tomi!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.