Tóth Gabi Belmondo Czutor Zoli X-Faktor mentor szerelem szakítás segítség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét évvel ezelőtt viharos gyorsasággal zavart le egy kapcsolatot Tóth Gabi és a Belmondo énekese, Czutor Zoli. Most mégis, félretéve a régi sérelmeket a zenész áll Gabi mellett a legnehezebb döntésnél, hogy kit vigyen magával az X-Faktor élő show-jába.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tóth Gabi már kiválasztotta, melyik csapatokat viszi a Mentorházba. Most pedig az is kiderült, ki segíti majd az együttesek szelektálásában. Gabi és Zoli 2007-ben egy rövid ideig alkotott egy párt. A kapcsolat azonban véget ért és sosem derült ki, a két vadóc zenész miért szakított. Állítólag Zoli nehezen viselte, hogy Gabi pasijaként tekintenek rá és nem a zenei tevékenységével vívta ki a figyelmet. Sőt az a pletyka is járta, hogy nem zárta le előző kapcsolatát és visszahúzott a szíve exéhez. Az eltelt hét év alatt azonban az énekesnő és a zenész feldolgozták a történteket és együtt tanakodnak a fiatal tehetségek sorsáról az X-Faktorban - írja a Story.

Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás

„Gabi esetében azért választottuk Zolit, mert olyan embert szerettünk volna, akinek van zenekara. Olyan sokoldalú zenészt kerestünk, aki életkorban nincs messze Gabitól, de egy kicsit underground hangulatú zenei világot képvisel" – nyilatkozta Schiwert-Takács László, a műsor producere.

Szkanderben a polgármesterjelölt szava a döntő, vajon a politikában is sikerül neki?http://www.life.hu/bulvar/20140923-lukoczki-karoly-az-mszp-xvii-keruletenek-onkormanyzati-kepviselojeloltje-szkanderbiro.htmlA Life.hu A politikus is ember című sorozatában politikusok mindennapjait, politikától távoli, emberi arcát mutatjuk be - politikamentesen. Ismerjétek meg jobban Lukoczki Károlyt, az MSZP XVII. kerületének önkormányzati képviselőjelöltjét.TV + BulvárOrigoGyőzike: „Én olyan vagyok, mint egy lepke"http://www.life.hu/bulvar/20141008-gaspar-gyozo-gyozike-az-edes-eletben-azt-mondta-o-orvos-fodrasz-es-ugyved-is-lehetne.htmlA showman úgy érzi, ő mindenhez ért. Ha nem tévézne, bármikor lehetne belőle fodrász, ügyvéd vagy akár nőgyógyász is... Hajrá!TV + BulvárKrasznai Tünde kiborult Afrikábanhttp://www.life.hu/bulvar/20141007-krasznai-tunde-kiborult-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorban.htmlÉjszaka szétfagyott és rettentően szenvedett az éhségtől az X-Faktor énekesnője. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.