Berki Krisztián elhagyja az országot

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
Super TV2 Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert celeb újabb médiafeladatot kapott, a SuperTV2-n hamarosan induló Éden hotel műsorvezetője lesz.

"Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb, nagyszabású feladattal bízott meg, ugyanakkor nehéz helyzet, hogy a FEM3Cafét el kell hagynom és búcsút veszek az Édes élettől is. Viszont alig várom, hogy megmutassam, milyen a műsorvezetés szólóban, Berki-módra. Számomra egyértelmű volt, hogy az Éden hotel nem lehet nélkülem Éden hotel" - nyilatkozta a celeb a Blikknek, amihez csak azt tehetjük hozzá: Naná, sejtettük!

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Majd így folytatta Berki: "Ahogy kicsekkoltam a magánéletemből, így jó időre kicsekkolok az országból is, remélve, hogy ha egy ajtó bezárult, máshol újabb nyílik. A formátumot ismerve azt kell, hogy mondjam, komoly erőfeszítéseket kell majd tennem, hogy ne akarjak a házban többet tartózkodni, mint amennyi műsorvezetőként a feladatom lesz. Izgalmas, új időszak elé nézek, jöjjön, aminek jönnie kell" - mondta el Berki. A műsor javasoljuk Berki-fanoknak, mert várhatóan többet szerepel majd a műsorvezető, mint a játékosok, viszont nem javasoljuk exeknek, mert egészen biztosan be fog csajozni a nőfalásáról közismert botrányhős.

Győrfi Pál: "A gyermekeim nem hasonlítanak rám"http://www.life.hu/bulvar/20140929-gyorfi-pal-a-gyermekeim-nem-hasonlitanak-ram.htmlAz Országos Mentőszolgálat szóvivője már négy gyermekkel büszkélkedhet, akik mindannyian teljesen más személyiségek. Ősszel új kihívások is érkeztek, de ezzel könnyedén megküzdöttek, hála pár apró segítségnek.TV + Bulvár--A háború folytatódik: Szabó Zsófi visszavág Majkánakhttp://www.life.hu/bulvar/20141023-szabo-zsofi-es-majka-tovabb-kommenthaboruzik-es-jonah-hill-is-befigyel.htmlMajka szerint Szabó Zsófi egy csúnyácska, kövér színészre hasonlít című cikkünkben számoltunk be róla, hogy Majka a minap egy nem túl bájos fotómontázst töltött fel a Facebookjára, amin Szabó Zsófit Jonah Hill amerikai színészhez hasonlította. A háború azonban most folytatódik.TV + Bulvár--Szabó Győző nem hord szemüveget, pedig rosszul láthttp://www.life.hu/bulvar/20141020-szabo-gyozo-szinesz-nem-hord-szemuveget-pedig-kellele-neki.htmlOlyan nagyon nem kell csodálkozni, ha Szabó Győzőt messziről üdvözöljük, és nem reagál. A színész elárulta, mi az oka annak, hogy nem viszonozza a kedves gesztust.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.