Milliós adósságot hagyott fiára az öngyilkos énekesnő, Plexi

Forrás: Facebook/Fenyő Miklós rajongói oldal -
Csordás Ilona Hungária együttes Plexi öngyilkosság adósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatmilliós adósságot hagyott hátra a Modern Hungaria öngyilkos énekesnője, Csordás Ilona - legalábbis a volt élettárs szerint.

Ahogy a Life.hu is megírta, októberben öngyilkos lett a Modern Hungária és a Hungária együttes egykori énekesnője. Kiderült, Plexi egy nagyobb összeggel tartozik a banknak, amit valószínűleg fia örököl majd tőle – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Fenyő Miklós rajongói oldal

"Sajnos az örökös nem csupán az ingatlant örökli, hanem a vele járó adósságot is, Plexivel pedig pár évvel ezelőtt közösen hatmilliós hitelt vettünk fel, ami most a fiamra marad majd" – magyarázta Kocsik Géza, aki 27 éven keresztül élt élettársi viszonyban Plexivel.

Nem mindig kell az örökösnek rendezni az adósságot

„Az örökös a hozadékkal együtt örökli a terhét is a hagyatéknak. Természetesen abban az esetben, ha elfogadja az örökséget, mert megvan az a lehetősége is, hogy lemond róla. Ebben az esetben egy másik törvényes örökösre száll a hagyaték, abban az esetben is a terhekkel együtt. Ha ő sem él a lehetőséggel, és nincs más törvényes örökös, akkor a hagyaték az államra száll" – nyilatkozta a lapnak Kamarás Péter ügyvéd.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.