Keményen túráztatta a Rising Star zsűritagja a tehetségkutatóba jelentkező énekeseket. Volt, akit arra kért, szavaljon, volt akit elküldött melegebb éghajlatra. A nézők közül sokan felháborodtak KERO stílusán. A TV2 elégedett az ítésszel.

Olvasd el Katz Dávid kritikáját a Rising Starról IDE kattintva!

A Budapesti Operettszínház igazgatója nem cáfolt rá hírére, keményen bírálja a tehetségeket a Rising Starban. KERO stílusát az első adás után szóvá tették a rajongók is a műsor Facebook oldalán – írja a Bors

Forrás: TV2

„Kerényi úr, milyen dolgokat enged meg magának? Milyen beszéd az, hogy befogná a pofáját?" „Kerényit küldjék haza a piros ajtón!" „A stílus maga az ember, KERO Úr, minden elismerésem a tudása előtt, de itt leégette magát!" – írták a nézők.

A TV2 elégedett az ítésszel, akit az egyik legérdekesebb zsűritagnak tartanak. „Kerényi Miklós Gábor szenvedélyes szakember, aki híres a maximalizmusáról, művészi minőség tekintetében nem ismer tréfát. Ez azonban csak az egyik oldala. Azok, akik látták az adást, tudják: amellett, hogy profi, kiváló a humora is" – nyilatkozta a lapnak Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője.

A direktor is megszólalt,aki az őszinteséget többre tartja az udvariaskodásnál. „Rettenetesen figyelek arra, akivel dolgozom, őt nézem teljes odafordulással. A produkciója láttán pedig nagyon őszintén, nagyon személyesen és úgy próbálok reagálni, hogy az igazán hasznos legyen az illetőnek, akivel beszélek" – magyarázta KERO.