Bárdos András és a bűbájos Molnár Andi között lehet valami - legalábbis ezt a lehetőséget latolgatják a Celeb vagyok ments ki innen című műsor nézői. Tény, hogy az összhang már a Szombat esti láz során is feltűnt a nézőknek - írta a Bors.

Tegnap a komoly televíziósnak kellett távoznia a dzsungelből és ez ugyan őt nem lepte meg, de annál nagyobb szomorúságot okozott Andinak, aki a hír hallatán azonnal a nyakába borult Andrásnak. Ezt a jelenetet értelmezze mindenki úgy, ahogy a szíve diktálja.

Forrás: Facebook/Molnár Andrea, http://rtl.hu

A férjéről és a csinos és nagyon nőies lányról szóló pletyka azonban természetesen Bárdos András feleségéhez, Máté Krisztához is eljutott, aki nevetve kommentálta az esetet:

"Andi nagyon csinos nő, de bennem fel sem merült, hogy András nem csak barátként kezelné őt. Úgy vigyázott rá, ahogyan egy férfinak kell egy nőre. Talán ezt érthették félre az emberek. 

Sokak számára talán hihetetlen, hogy egy szép nő lehet csak barát. Pedig Andi és András közt nincs másról szó. Még a táncos műsor alatt kerültek közel egymáshoz, hiszen rengeteg időt töltöttek együtt a próbák miatt. Csodálkozom, hogy nem hozták már hamarabb össze őket."