Öltözőinterjú Little G Weevillel: "Nem hiszem, hogy szívvel lehet dönteni"

Forrás: Polyák Attila - Origo.hu -
interjú Little G Weevil X-Faktor 2014 kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2014 egyik legkeserűbb pillanata volt, amikor múlt héten Little G Weevilnek két mentoráltja között kellett döntenie. A zenész végül Kállai-Kiss Zsófit küldte haza. A negyedik élő show előtt erről is kérdeztem.

Hogy élted meg, hogy a múlt héten két mentoráltadnak kellett párbajoznia?

Olyan pillanatokat éltem át, amire nem voltam lélekben felkészülve. Mivel nagyon megkedveltem a mentoráltjaim, ezért nehéz volt a történteket feldogozni, de ilyen az élet és a verseny. Túl kellett magunkat tenni ezen és menetelni tovább.

Forrás: Polyák Attila - Origo.hu

Milyen érzések kavarogtak benned, a párbaj elötti pillanatokban?

Mivel felelős vagyok a versenyzőimért, össze kellett szednem magam és annyit mondtam nekik, hogy ne párbajozzanak egymás ellen, hanem magukat adják, magukért énekeljenek szívből-lélekből.

Mi alapján döntötted el melyiküket jutatod tovább ésszel vagy szívvel döntöttél?

Ilyenkor szívvel nem hiszem, hogy lehet dönteni, mert szakmai döntést kellett hoznom. Végig kellett futatnom minden élményem a versenyzőkkel kapcsolatban és arra jutottam, hogy Julinak több esélye van az X-Faktorban. Olyan érzés ez, amikor az embernek a két gyermeke között kellene választania. Méltatlanul korai volt ez a párbaj. Ettől függetlenül elfogadom és tiszteletben tartom a nézők döntését.

Lelkileg már rendben vagytok? Túltettétek magatokat a történeteken?

Igyekeztem Julit mentálisan visszahozni a jelenbe és felkészíteni a mai show-ra, ezt az adást már Zsófiért is jól kell, hogy befejezzük. Ő egyébként most is ugyanolyan csapattag, tegnap és ma is beszéltem vele telefonon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.