Kulcsár Edina lecsúszott a dobogó legfelső fokáról

Miss World szavazás szépségverseny Kulcsár Edina Miss World Hungary
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014. december 14-én rendezik meg Londonban a Miss World szépségversenyt. Bár ott szigorú - több szempontot figyelembe vevő - szakmai zsűri dönt majd a lányok sorsáról, az interneten léteznek olyan oldalak, ahol lehet szavazni a szépségekre. Hogy áll most Kulcsár Edina? Mutatjuk!

A szavazós oldalak linkjét Kulcsár Edina is rendszeresen megosztja a Facebookján. Legutóbb azt az örömhírt tette közzé, hogy az öt oldal közül (amelyeken lehet szavazni) négyen az első helyen áll... Ám a rangsor néhány óra alatt jelentősen megváltozott, Edina egy oldal kivételével lecsúszott a dobogóról: igaz, van, ahol a második és van, ahol a harmadik helyen áll.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

"Annyi kedvességet kapok tőletek, hogy nagyon nagy bennem a bizonyítási vágy, és remélem nem fogok csalódást okozni" - írja Edina a közösségi oldalon. Hozzáteszi: a voksok a végső eredménybe nem számítanak bele, de biztos benne, hogy a zsűritagok is figyelemmel kísérik ezek alakulását.

A lány már gőzerővel készül a világversenyre, a minap közzé tette angol nyelvű bemutatkozó videóját is, amelyért sok támadást kapott. A kritikusokra Sarka Kata reagált először, majd Edina is elmondta a véleményét.

"Óriási nyomás van rajtam"

Néhány hétel ezelőtt Szily Nóra készített interjút Edinával. A Miss World Hungary győztese elmondta, milyen kritériumoknak kell majd Londonban megfelelnie, hogyan zajlik a felkészülés, melyek az erős és gyengébb pontjai. "Szeretném megmutatni az országnak, hogy magyar lány is tud nyerni!" - jelentette ki. Mi szurkolunk neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.