A ValóVillából a bíróságra került VV Laci

szomszéd Való Világ 7 VV7 Laci VV7 garázdaság Való Világ tárgyalás bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nappal azután, hogy beköltözött a ValóVillába a Budai Központi Kerületi Bíróságon találta magát VV Laci. Nem véletlenül.

Szomszédi viszály áll annak az ügynek a hátterében, amely a bíróságra szólította VV Lacit mindössze két nappal azután, hogy beköltözött a villába.

Forrás: RTLKLUB

Az eset évekkel ezelőtt történt: a gyanú szerint egy házibuli folyamán egy széket dobtak ki az ablakon. Hogy a baráti társaságból ki volt a tettes, azt egyelőre nem lehet bizonyítani. VV Laci, aki harmadrendű vádlott, úgy keveredett az ügybe, hogy akkor az elsőrendű vádlott barátja volt. A szakemberek szerint akár két évig tartó szabadságvesztésre is ítélhetik - írja a Blikk. Laci amúgy édesanyja kísérte el a tárgyalásra, akivel a VV szabályai szerint nem beszélhetett. Ítéletet nem hoztak, így biztosan meg kell jelennie a bíróságon. A kérdés, hogy ezt villalakóként teszi majd, vagy már szabad emberként.

Még mindig természetfilmre hasonlít a VV7http://www.life.hu/bulvar/20141118-a-vv7-villaban-mar-hatan-laknak-es-legszexibb-versenyt-rendeztek.htmlMáris bonyolódnak a romantikus szálak. Míg Dóra Laci tetovált hátát masszírozta, addig Fanni a lábait nyitogatta Daninak, legalábbis spárga formájában. Nagyjából 12 óra ismerettség után azt is megállapította a hegylakó fiúról, hogy ő bizony hízásra hajlamos, és inkább Laci "tesztoszteronos" kezeinek ügyességét tesztelte. TV + BulvárExkluzív fotók! Így nézett ki VV Dóra feneke a brazil implantátum előtt!http://www.life.hu/bulvar/20141118-vv-dora-feneke-lapos-volt-az-implantatum-elott.htmlSikerült megszereznünk VV Dóra képeit, ahol még a különleges, brazil fenékimplantátum beültetése előtti hátsóját láthatjuk. Tényleg érdemes volt plasztikai sebészhez fordulnia!TV + BulvárVV Vikcsu alaposan megvezette a szüleit, máris szexelthttp://www.life.hu/bulvar/20141117-vv-vikcsu-nem-szexmanias-arultak-el-a-szulok.htmlBalhés, nagyszájú csajnak mutatkozott be VV Vikcsu a villába való bevonuláskor az RTLII stúdiójában, akit a kisfilmjében egyenesen szexmániásnak, azaz telhetetlennek mutattak be. A szülők szerint a valóság viszont egészen más, ő nem ilyen lány. Az első villában töltött este szerint Vikcsu megvezette a szüleit.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.