Hohó! Budapestre érkezett az igazi finn Mikulás

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
találkozás Joulupukki télapó Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Finnország Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Délelőtt landolt Budapesten Joulupukki, az igazi finn Mikulás. Mutatjuk, hol csípheted el!

Leszállt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Joulupukki, az igazi finn Mikulás, aki a következő napokban néhány vidéki városba is ellátogat, majd visszatér a fővárosba. December 5-ig lesz nálunk a Télapó. Arról, hogy pontosan hol és mikor találkozhatsz vele, IDE kattintva tudsz tájékozódni!

Forrás: MTI/Kovács Tamás
A legcukibb rekord: karácsonyi manók özönlötték el Bangkok városáthttp://www.life.hu/news/20141126-karacsonyi-manonak-oltozve-rekordot-dontottek-thaifoldon.htmlTöbb száz thai általános iskolás gyerek gyűlt össze Bangkokban karácsonyi manónak öltözve.News--Dagi rénszarvasokkal gyorsabban telik az idő karácsonyig - videóhttp://www.life.hu/news/20141125-kover-renszarvasok-nem-fernek-el-a-haz-tetejen-cuki-karacsonyi-video.htmlA videó tavalyi, a tanulság azonban örök: kövér rénszarvasokkal útnak indulni kockázatos vállalkozás lehet a Mikulásnak.News--Elképesztő felvétel! Így néz ki a magasból a karácsonyi vásár a Bazilikánálhttp://www.life.hu/news/20141125-a-karacsonyi-vasar-a-bazilikanal-igy-nez-ki-a-magasbol-dronnal-keszult-kisfilm.htmlDrónnal forgatott mesés film készült Budapestről és a Bazilika előtti adventi vásárról, amely idén november 28-án nyílik meg.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.