Szívszorító történet: Milliókat költött egy lány, hogy megtalálja elveszett kutyáját

Fotó: Greg Kahn -
kutya megtalálás milliók elveszett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar származású Janet Mihalyfi Washingtonban él. Tavaly év végén vesztette el kutyusát, Havocot az erdőben, utána pedig egy lakás árát sem sajnálta rá, hogy megtalálja. Szívszorító történet!

Egy év alatt 8 millió forintot, azaz egy lakás árát fordította elveszett kutyája megtalálására a magyar származású Janet Mihalyfi, aki tavaly november 9-én sétáltatás közben vesztette el kutyusát – írja a Daily Mail.

Fotó: Greg Kahn

"Hirdetéseket ragasztottam, jutalmat ajánlottam fel, étellel csalogattam, kamerákat helyeztem ki, és keresőkutyás profikat hívtam segítségül. Egy év alatt mintegy 35 ezer dollárt, forintban 8,6 milliót emésztettek fel ezek a kiadások. Sokkal többet költöttem Havoc megtalálására, mint saját magamra" – mesélte a lelkiismeretes gazdi, aki az ügy érdekében külön honlapot és Facebook-oldalt is létrehozott.

Sajnos a blökinek még mindig nincs nyoma...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.