Gyerekek találkoztak a világ legrémisztőbb Mikulásaival – bizarr fotók

Forrás: www.mentalfloss.com -
rémisztő fotósorozat gyerekek találkozás mikulás télapó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Üvöltő gyerekek, halálra rémült tekintetek – az alábbi fotók azt a pillanatot örökítik meg, amikor a gyerekek a legrémisztőbb Télapókkal találkoztak.

A Mikulásról mindenkinek egy kedves öregember juthat eszébe, aki december 5-én este csupa finomságot (és persze néhány egészséges dolgot is) csempész a gondosan kitisztított csizmákba. De amilyen kedves, jószívű figurának láthatjuk, olyan könnyen rémisztővé is válhat. A következő képeket szülők töltötték fel a közösségi oldalakra, hogy megmutassák, hogyan is reagáltak gyermekeik a Mikulással való első találkozásra, ami inkább vérfagyasztó volt, mintsem örömteli.

Forrás: www.mentalfloss.com

Szakállas figurák félelmetes maszkban, összekuszált hajjal, rémes tekintettel, ezeket a karaktereket bizony inkább egy horrorfilmben tudnánk elképzelni, de az az egy biztos, hogy ezek a gyerekek többé nem fogják lázasan várni a nagyszakállút.

A további furcsa képeket megtekintheted a Daily Mailen!

Még elcsípheted Magyarországon az igazi finn Mikulást! Hogy hol? Azt IDE kattintva tudod meglesni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.