Jeges csoda – karácsonyi fényjáték készült a Jégvarázs főcímdalára

karácsony fényjáték Jégvarázs LED világítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy texasi család azzal örvendezteti meg minden évben a szomszédjait, hogy különleges fényjátékot készítenek egy jól sikerült dalhoz. Idén a Let it go, azaz a Jégvarázs (mi más?)főcímdala kapta ezt a megtisztelő szerepet.

Texasban már akkora hagyománya lett a show-nak, hogy a szomszédok és barátok székekkel ülnek ki a ház elé és nézik, hogy idén mit alkot a család. John Stormsék már februárban elkezdik tervezni a díszletet, mert komoly munka és kivitelezés áll a 3 perces műsor mögött – mesélt dolgos napjairól a Huffington Postnak a családfő. Hozzátette: idén a Jégvarázsnál az egyénileg szabályozható, színváltós fák okozták a legnagyobb gondot. A fényjátékot több tízezer LED-es égősor és több kinti energiatakarékos dísz alkotja.

Már semmi kétség, a Jégvarázs teljesen meghódította a világot! Nemrég számoltunk be arról, hogy Elza, a Jégvarázs hősnője átvette Barbie felett az uralmat és az elmúlt egy évben születendő kislányok idén leggyakrabban az Elza nevet kapták. A főcímdalt mindenki mindenhol énekli és a mennyasszonyok fehér ruha helyett Jégvarázs csodában mondhatják ki a boldogító igent. De kétséget kizáróan egy Down-szindrómás kislány előadása volt a legszívbemarkolóbb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.