Árpa Attila kislányát nyilvánosan köszöntötték fel

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Árpa Attila család celeb születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila kislánya tegnap lett 8 éves. Szülei és nagyszülei moziba vitték Amirát, aholegy ifjú mackó, Paddington, Anglia legismertebb mesefigurája is felköszöntötte.

Amira valószínűleg egy jó pár évig nem fogja elfelejteni a 8. születésnapját, amikor nemcsak családtagjai és barátai, hanem egy egész moziterem közönsége őt ünnepelte, nem beszélve a kedves mesefiguráról. Ráadásul szülei és nagyszülei egyedi pólóval kedveskedtek az ünnepeltnek: mindnyájan Amira arcával díszített pólóban feszítettek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu


„Négy-öt darab, Amira fényképével díszített pólót csináltattunk, az egész család ilyet visel ma. A lányommal együtt több barátnőjét is elhoztuk a vetítésre, egy egész osztállyal elbirkóznék. Bírom, ha nyúznak a gyerekek, jobban, mint amikor az újságírók" - válaszolgatott kedvesen Árpa Attila.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Hogy kik voltak azok a celebgyerekek, akik szintén megnézték a mesefilmet, itt megnézheted!

/1412/A_szt20141211141013

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.