ValóVilág7 VV Dóri VV Fanni VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A villalakókat igazán megviselte, hogy a héten nem hullik az ölükbe minden, ami szem-szájnak ingere, hanem keményen meg kell dolgozniuk az ételért, szórakozásért, sőt még a párnákért, takarókért is.

Maci szerint pénzéhség jele, hogy Fanni udvariasan felajánlotta, “megmasszírozza a zsákját” némi juttatásért cserébe. Reni szerint a tésztakészítésben a legnehezebb rész a tésztakészítés. És ez még csak az első munkás napjuk. Húha.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Úgy látszik, Fanninak még egy ideig biztosan nem lesz pénze szolizni, ugyanis minden tésztakészítő félreértette a feladatot, egyetlen darab csiga formájú csigatésztát sem sikerült készíteniük.

Munkahét ide vagy oda, a taktikázás nem állhat meg. Dóra csőrét nagyon böki, hogy Laci és Ádám túl jóban vannak Edinával, ezért elhatározta, valahogy magához csalja őket. A ValóVilágok történetének talán legszívszaggatóbb pillanatait láthattuk, mikor Dóra megtudta nagymamája halálának hírét. Bár néhány órát végigzokogott, mostanra már nagyon erős arcát mutatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.