Céline Dion 13 éves ikrei: mint ha felnőtt férfiak lennének - Friss fotó

Céline Dion, 66th GRAMMY Awards - Show
Getty Images -
Rolling Stones Las Vegas Céline Dion Mick Jagger
Las Vegasban, a Rolling Stones koncert után készítettek képet róluk. Céline Dion ritkán oszt meg fiairól felvételeket, így annál nagyobb a meglepetés, milyen érettek már.

Céline Dion szombaton az Instagramon osztott meg közös fotót 13 éves fiairól, Nelsonról és Eddyről, 23 éves gyermekéről  René-Charlesról és Mick Jaggerről, miután részt vettek a Rolling Stones koncertjén Las Vegasban. Nelson és Eddy pólót, blézert, tornacipőt viselt, és ugyan még csak 13 évesek, erős arcszőrzetükkel érett férfinak tűnnek.  

Múlt szombaton lehetőségem nyílt arra, hogy megnézzem a @therollingstonest a #hackneydiamonds turnéjukon a vegasi @allegiantstadiumban. Hihetetlen show volt! Külön köszönet @mickjaggernek, hogy szívélyesen fogadta családomat

 – írta bejegyzéséhez az énekesnő.

Céline Dion ritkán jelenik meg nyilvános eseményeken, amióta merevember-szindrómát diagnosztizáltak nála. Az énekesnő 2022-ben osztotta meg diagnózisát a nyilvánossággal. Céline keményen küzd a betegséggel, szerettei szerint már csak a csodában reménykedhet.

Fényre és zajra előtörő, életet megkeserítő görcsök - ilyen betegség a merevember-szindróma

Szörnyű izomgörcsöktől szenvednek ennek a kórnak az áldozatai, amelyek ráadásul olyan hatásokra indulnak be, amik mindenki más számára természetesek. A világ legritkább és legkülönlegesebb betegségeit bemutató cikksorozatunkban most az ún. „merev ember" szindróma, nemzetközi nevén Stiff-Person Syndrome (SPS) következik. Bővebben itt olvashatsz a betegségről

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.