Több magyar sztárpár döntött úgy, hogy a tavalyi eljegyzés után idén kimondják a boldogító igent. Összegyűjtöttük, kik kötik össze hamarosan az életüket. 

Dobrády Ákos és Iszak Eszter

Iszak Eszti és Dobrády Ákos négy évvel ezelőtt, a Nagy Duett kapcsán ismerkedett meg egymással. Ákos római munkája miatt hosszú időt töltöttek távkapcsolatban, de tavaly, Costa Ricán került fel Eszter ujjára a gyűrű. Az esküvő dátumát egyelőre nem tudják, hiszen mindketten elfoglaltak, de az biztos, hogy együtt tervezik leélni az életüket.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Caramel és Szilvi

Az énekes augusztusban lett apuka, karácsonykor pedig újabb örömhírt osztott meg Facebookján: igent mondott neki párja, Szilvi. Úgy tervezik, nyáron vagy ősszel egybekelnek. 

Forrás: Origo

Mádai Vivien és Zoltán

Bár Mádai Vivien már túl van egy váláson, újra esküvőt tervez. Egy strandon ismerkedett meg leendő férjével, Zoltánnal. Egy hónap után összeköltöztek, hamarosan eljegyezték egymást, és 2014-ben megszületett kisfiuk, Zénó. Úgy tervezték, hogy még Zénó születése előtt egybekelnek, de mégis későbbre tették az esküvő időpontját. Vivien vidéki lagzira vágyik, már a helyszínt is kinézte.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

Enyedi Péter és Zsófi

A 4 for Dance formáció egyik tagja, Enyedi Péter öt év után megkérte kedvese, Zsófi kezét. Egy montenegrói szálloda éttermében történt a lánykérés. A pár vagy egy szűk körű Las Vegas-i esküvőt szeretne, vagy egy hagyományosat, Magyarországon.

Forrás: Facebook/Peter Enyedi

Gesztesi Máté és Magdi

Gesztesi Károly fia, Máté és 11 évvel idősebb szerelme, Magdi egy nyaraláson ismerkedtek meg, és hamar komolyra fordult a kapcsolatuk. 2013-ban kérte meg Máté a lány kezét, és már tervezgetik az esküvőt.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Lola és Bence

A fiatal énekesnő, Lola egy étteremben, a vajtartóban találta meg az eljegyzési gyűrűt, mikor párja, Bence, aki egyébként a zenekarában játszik, az évfordulójukon reggelizni vitte. Az esküvő időpontját egyelőre még nem lehet tudni.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Kerényi Máté és Dancs Annamari

A Rising Star zsűritagjának, Kero tanár úrnak a fia is úgy döntött, összeköti életét kedvesével, Dancs Annamarival, aki egyben a kolléganője is. Éppen ezért nehézséget okoz nekik a dátumot kitűzni, hisz mindketten nagyon elfoglaltak. A pár a fővárosban kisebb bulit tervez, a nagy lagzi pedig Erdélyben lesz, ahol Annamari szülei élnek.

Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu