Robert Pattinson csőd Twilight színész pénzügy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Twilight sztárja a hírek szerint nem tud bánni a pénzzel. Anyagi nehézségekkel küzd és közel van a teljes csődhöz - állíták a legújabb hírek.

Egy meg nem nevezett forrás szerint Robert ugyanolyan nagy lábon él ma is, mint amikor még dollármilliókat keresett a Twilight-tal.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az utóbbi időben azonban nem kényezteti hasonlóan magas bevételekkel a sorsa, főleg, hogy kényesen válogat a reklámajánlatok között. Hiába kereste meg jónéhány nagynevű cég, nem adta az arcát egyetlen termékhez sem.

Rövid idő alatt azonban százmillió dollárnak vert el. Valójában senki se tudja, hova is ment el ez hatalmas mennyiségű pénz. Barátai pedig ezek szerint joggal aggódnak a fiatal színészért.

Robert Pattinson meztelen fotókat kért rajongóitólhttp://www.life.hu/bulvar/20121115-robert-pattinson-amerikai-szinesz-meztelen-fotokat-kert-rajongoitol.htmlKimutatta a foga fehérjét Robert Pattinson, aki a jelek szerint nagyon kíváncsi természet. Az Alkonyat sorozat sztárja a rajongóival való chatelés közben arra buzdította a lányokat, hogy küldjenek képet legintimebb testrészeikről.TV + BulvárVége a románcnak - Elköltözött csalfa kedvesétől Robert Pattinsonhttp://www.life.hu/bulvar/20120729-vege-a-romancnak-elkoltozott-csalfa-kedvesetol-robert-pattinson.htmlBefellegzett Kristen Stewart és Robert Pattinson kapcsolatának.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.