Nem frusztrálja az összehasonlítás Christian Grey magyar hangját, Szatory Dávidot

szinkronhang Szatory Dávid Szürke 50 A szürke ötven árnyalata szexis pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szatory Dávid színészt választották Christian Grey magyar hangjának. Vajon olyan szexis lesz-e a magyarul megszólaló színész hangja, mint ahogyan álmainkban Christian Greyt elképzeltük? Megkérdeztük!

A Szürke ötven árnyalata férfi főszereplőjét, Christian Greyt a 32 éves ír származású színész, Jamie Dornan formálja meg. Magyar hangjával, Szatory Dáviddal sajnos nem fogunk találkozni a díszbemutatón, ugyanúgy, mint a több nyögésre számító, női magyar hang, Földes Eszter sem tud megjelenni.

Fotó: Segesvári Csaba

"A regény főszereplője, Christian a nők álompasija, én nála visszafogottabb és szerényebb ember vagyok. Semmilyen szempontból nem tartom magam szexszimbólumnak. Egyáltalán nem frusztrál az összehasonlítás az ír színésszel, hogy a hangommal örömöt vagy csalódást okozok-e a közönségnek. Mindig komoly kihívást jelent, hogy az ember megpróbáljon egységesen összeforrni a szereppel, amit szinkronizál. Végül pedig a nézők fejében áll össze a kép, hogy ha összepasszolnak a dolgok, akkor jó munkát végeztem. De ez csak a vetítéseken dől el. Meghallgattam az eredeti hangot, vannak hangi különbségeink, amin nem lehet változtatni, mert az én hangom ilyen, és persze másképp hangzanak a magyar és az angol mondatok is. De mindent megtettünk, hogy megőrizzük a film erotikától átfűtött hangulatát" – nevetett Dávid, aki elárulta, nem vágyik saját "fájdalom vörös szobájára".
„Nem próbáltam ki a barátnőmmel a filmben látott jeleneteket, és nincs is erre külön szobám!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.