Nem plasztikáztat, nem használ különleges képeket, mégis mindenkit meglep, amikor kiderül, hány éves. A TV2 híradósa elárulja, mitől néz ki fiatalabbnak a koránál.

"Valószínűleg genetikai oka van, mert a családban mindenki ilyen típus" - mesélte Andrea a hot! magazinban. A híradós többször megkapta már a kérdést, plasztikáztatott-e, de eddig mindig csalódást okozott a válasszal. Andrea ugyanis nem híve a beavatkozásoknak, de a különleges krémeknek sem. Akkor mi a titka? "Helyes táplálkozás, ezenkívül pedig nem iszom alkoholt, nem dohányzom, nem kávézom. Persze azért jó látni a döbbenetet az arcokon, amikor megmondom, hány éves vagyok".

Forrás: TV2

Mennyi az annyi? Nem csak mi, a Wikipedia is tudja: negyven.

Így vedd fel a harcot a ráncok ellen!
Takács Nóra, a Life.hu szépségszakértője több trükköt is ismer, amelyek segítenek abban, hogy időben felvedd a harcot a ráncok ellen. A legnagyobb titok az E-vitamin, amelynek használatát ebben a videóban mutatta be. Ugyanígy hasznodra válik a csodatévő arctorna és -masszázs is, amelyet ide kattintva nézhetsz meg. Próbáld ki mind a kettőt!

Várkonyi Andrea ugyan nem plasztikáztat, de vannak sztárok, akik igen. Sőt, vannak olyanok is, akik túlzásba viszik. Kik ők? A galériában megnézheted:

/1502/T_lpl2015218164733