Hoppá! VV Dóra Laci testét nyalogatta - Vajon mit szól ehhez Edina?

ValóVilág7 VV Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét intim helyzetbe került egymással Dóri és Laci. A szőke plasztiklány végigment Laci testén, méghozzá nem is akárhogyn és nem is akármiért. 

Nos, mielőtt kígyót-békát kiáltanánk Lacira, és gúnyosan megjegyeznénk: ennyi volt a nagy szerelem Edinával, eláruljuk, csupán egy feladatot teljesítettek a villalakók, amelyben a lakóknak egymás testéről kellett bogarakat fogyasztani. A sokkoló perceket itt meg is nézheted:

VV Fanni lehet a ValóVilág következő kiesője http://www.life.hu/bulvar/20150220-vv-laci-vv-fannit-hivta-ki-a-valovilag-7-parbajara.html Eldőlt: a VV-lakók által kiválasztott Laci a villa boglyas hajú versenyzőjét, Fannit viszi párbajozni. TV + Bulvár -- ,,Nem azért dolgozom, hogy elfáradjak" - megérte Berkinek a nyaralós munka http://www.life.hu/bulvar/20150220-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-costa-rican-dolgozott-errol-meselt.html Hogy milyen a tökéletes munka? Kell hozzá a jó fizetés, a csodálatos környezet, és az, hogy a pihenésre is maradjon idő. Berki Krisztián nagyon szerencsés ember, mert nemrég ebben lehetett része - és ezt ő is jól tudja. TV + Bulvár -- Íme, az elképesztő lista: kiderült, mennyibe kerül a Rising Star döntőseinek koncertje http://www.life.hu/bulvar/20150219-felorankent-200-ezerbe-kerul-a-rising-star-nyertesenek-varhegyi-lucas-palmiranak-a-koncertje.html Alig ért véget a TV2 tehetségkutató versenye, máris a piacra kerültek a versenyzők. Hatalmas árkülönbségekkel rendelhetők az új kedvencek. TV + Bulvár -- Őrülten szexi pózban napozott Horváth Éva http://www.life.hu/bulvar/20150219-horvath-eva-modell-musorvezeto-orulten-szexi-pozban-napozott-thaifoldon.html A műsorvezető éppen Thaiföldön tengeti a napjait, ahol egy álomszép tengerparton kéjesen szexi pózba vágta magát. TV + Bulvár -- Várkonyi Andrea: "Döbbenetet látok az arcokon, amikor megmondom, hány éves vagyok" http://www.life.hu/bulvar/20150219-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosanak-arca-fiatal-marad-mi-a-titka.html Nem plasztikáztat, nem használ különleges képeket, mégis mindenkit meglep, amikor kiderül, hány éves. A TV2 híradósa elárulja, mitől néz ki fiatalabbnak a koránál. TV + Bulvár -- Napilap hasábjain feszül egymásnak Demcsák Zsuzsa és volt férje http://www.life.hu/bulvar/20150219-demcsak-zsuzsa-a-hal-a-tortaban-szerepel-ferje-reagal-erre.html A Hal a tortánban szerepel ezen a héten Demcsák Zsuzsa, a vacsoraasztalnál pedig időnként magánéleti gondjai is szóba kerülnek. Zsuzsa volt férje nem is hagyta szó nélkül a történteket. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.