Napilap hasábjain feszül egymásnak Demcsák Zsuzsa és volt férje

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa műsorvezető Hal a tortán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hal a tortánban szerepel ezen a héten Demcsák Zsuzsa, a vacsoraasztalnál pedig időnként magánéleti gondjai is szóba kerülnek. Zsuzsa volt férje nem is hagyta szó nélkül a történteket. 

"Ezt a műsort is arra használja fel, hogy a vélt sérelmeinek hangot adjon, a mártír szerepét erősítse" -mondta a Borsnak Kiss József.

Forrás: TV2

"Felhasználja ellenem a gyerekeinket: nem adja oda őket azokon a hétvégéken, amikor én lennék a soros. Azt állítja, csak a gyerekeimmel tudok neki ártani. De mivel? Valójában ő árt nekem azzal, hogy ellenem neveli és eltiltja őket tőlem. A legutóbb is érdekes módon, az átadás előtt tíz perccel jött az SMS, hogy hasmenésük van. A gyermekeim azonban utólag elmondják az igazságot, hogy mit kért tőlük az anyjuk. Az ominózus hétvégén már hívni sem tudtam a gyerekeimet, letiltotta a számom. Majd azt kommunikálta: nem mentem a gyerekeimért, nem foglalkoztam velük. Miközben ő ezen a hétvégén a Story-gálán tündökölt. Hároméves korukig szinte egyedül én láttam el őket, míg az anyjuk dolgozott, meg élte az életét. Azt a helyzetet is tudom kezelni, ha betegek, de így a gyámhivatalba járhatok panaszt tenni, hogy ismét nem kaptam meg a gyerekeinket" - folytatta.

Demcsák Zsuzsa szintén a napilapban reagált volt férje szavaira: "Könyörgök, ne bántsák a gyerekeimet! Ezt nem így kellene… Ők kiskorúak, nem így kéne megvívni a harcokat!" – mondta sírástól elcsukló hangon. "A volt férjem az elmúlt két és fél évben alig látta a gyerekeit, mert nem jött értük, tartásdíjat sem fizet. A gyerekek sem akarnak menni hozzá, pedig azt szeretném, ha rendes viszony alakulna ki közöttük. Ez nem a gyerekeim harca, ez a volt férjem bosszúállása!"– tette hozzá Demcsák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.