Új lakók érkeznek a ValóVillába

VV Iza finálé VV Szandika ValóVilág 7 szereplő VV Veronika VV Attila RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan finisbe ér a ValóVilág7, ebből az alkalomból pedig régi villalakók költöznek be, így újra megtelik a luxusbörtön.

A régi hagyományt folytatva, a műsor végéhez közeledve, korábbi szériák játékosai költöztek be a villába. Így a jövő héten a negyedik szériából Szandika - aki nemrég fekete hajra váltott - az ötödikből, Attila és Veronika, a hatodikból pedig Iza tréningezi majd a játékosokat a fináléra. Az egykori lakók már tűkön ülnek és alig várják, hogy nosztalgiázhassanak a villa falai között – írja a Blikk.

Fotó: Mudra László [origo]

„Két évvel ezelőtt már volt alkalmam bent tölteni pár napot, akkor is nagyon jól éreztem magam, és szerintem most sem lesz ez másképp. Jó lesz érezni újra azt az illatot, a villában ugyanis van egy jellegzetes illat, de persze ezt csak az tudja, aki már járt bent. Egyelőre nem tudom, hogyan alakulnak majd a viszonyok a bentiekkel" – mondta Szandika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.