VV Iza megváltoztatja az életét

VV Iza életmód sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Iza pár napja jelentősen megváltoztatta életmódját. Az egész nyarat szerelmével VV Krisztiánnal önfeledten végigbulizó lány visszatért a fővárosba és új életet kezdett.

Elbúcsúzhatnak a hajdúnánásiak VV Izától, ugyanis a fiatal lány hamarosan visszaül az iskolapadba és a hétköznapokat a fővárosban fogja tölteni. A fiatal lány már az iskolakezdés előtt talált magának a fővárosban napi elfoglaltságot.
"Négy-öt napja intenzíven elkezdtem edzeni, ennek ellenére még nem sportolok annyit, mint korábban. Az elmúlt hónapokban szinte mindig Hajdúnánáson voltam, nem tudtam rendszeresen mozogni. Most viszont minden nap lejárok a közeli edzőterembe, trx-ezem, spinningelek, alakformáló órára megyek, és még futni is szoktam. Nincsen kitűzött célom, nem azért csinálom, mert dagadtnak érzem magam, vagy túlsúly problémáim lennének. Inkább hiányzott a mozgás, javítja a közérzetemet" – árulta el az egykor modellként érvényesülni vágyó Iza, aki a táplálkozásán is változtatott.

Forrás: Origo

"Nem eszem édességet, tésztát, szénhidrátot, kenyeret, olajos dolgokat, inkább csak gyümölcsöt és salátát fogyasztok. Szerencsére nem éhezem egész nap. A régi ruháim még nem jönnek fel rám, de úgy gondolom, hogy nem is szeretnék annyira vékony lenni, egy időben túlzottan sovány voltam. Szeptembertől visszamegyek az iskolába, szeretnék jövőre leérettségizni. Hogy esti vagy nappali tagozaton folytatom-e a tanulmányaimat az csak attól függ, hogy lesz-e munkahelyem. Az viszont ahhoz is fontos lenne, hogy saját albérletbe tudjak költözni, amit persze fent kell tartani. Arra törekszünk, hogy Krisztián is fel tudjon költözni a fővárosba" – osztotta meg velünk a mellműtétre váró valóságshow szereplő.

VV Alexa drasztikusan változtat az életénhttp://www.life.hu/bulvar/20140812-vv-alexa-uj-fiuval-megy-nyaralni-es-kiszall-a-mediabol.htmlZajlanak az események VV Alexa körül. A nemrég szerelmi csalódáson átesett lány besokallt, na nem a fiúktól, ugyanis új lovagja van, hanem a médiától.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huNyugdíjas nyaralásra viszi VV Aurelio Zsófikáthttp://www.life.hu/bulvar/20140806-vv-aurelio-nyeremenyutazasare-vv-zsofikat-viszi-el-ibizara.htmlVasárnap végre közös pihenésre indulhat VV Aurelio és szerelme, VV Zsófika. A VV6 nyertesének járó ibizai nyaralástól Aurelio kissé tart, na nem Zsófika miatt, hanem mert egészségügyi problémákkal vág neki az útnak.TV + BulvárOrigoIgazi nehézbombázó lett VV Seherezádéhttp://www.life.hu/bulvar/20140808-vv-seherezade-a-valovilag-szereploje-ismer-megmutatta-tokeletes-alkajat-szexibb-mint-valaha.htmlMiből lesz a cserebogár! Az egykori valóságshow-hősnő alakja egyre tökéletesebb.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.