Csütörtökön, a roma hagyományoknak megfelelően, helyezik örök nyugalomra Gáspár Győző édesanyját. A szertartást háromnapos virrasztás előzte meg. 

Mari mama hétfőn hunyt el, azóta nem aludt a család, férje pedig nem is igen eszik a tragikus nap óta. Győzike lelki állapota sem jobb, a showman még a telefonját sem veszi fel senkinek - írja a Bors.

"Ő volt az elsőszülött fiú, nagyon közel állt édesanyámhoz. Az utóbbi időben voltak gondjaik, és azt látom Győzin, most bánta meg, hogy ezeket már nem beszélték meg" – mesélte Gáspár Zsolti, és hozzátette: hagyományos temetése lesz az asszonynak, csak nem a föld alá, hanem egy kriptában helyezik örök nyugalomra.  A gyászszertartáson a család 1000-1200 főre számít. 

Forrás: facebook/Édes Éles

Nos, Győzőt a Blikknek sikerült mégis szóra bírnia, aki arről beszélt, csütörtök reggelig virrasztott a család, az édesanyját pedig katolikus szertartás szerint temetik el. 

"Elvileg ilyenkor minden cigány családban cigányzene szól, de anyu ezt nem akarta. Hatalmas tisztelője volt Zámbó Jimmynek, egy éven keresztül gyászolta a Királyt, úgyhogy azt szerette volna, ha az ő dalai csendülnek fel a temetésén. Ezt pedig tiszteletben tartjuk. Mi Zsoltival pedig Czibi Norbi: Úgy szeretném meghálálni című dalával szeretnénk végső búcsút venni édesanyánktól" – tette hozzá a showman.