Győzike miatt tartott házkutatást az adóhivatal – Ismét rászálltak a showmanre

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
adónyomozó Gáspár Győző adóhivatal cég könyvelő NAV irat showman Győzike házkutatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A NAV bűnügyi osztálya Gáspár Győző családja korábbi cégének iratait kereste könyvelőjüknél.

Házkutatást tartottak Gáspár Győző egykori cégének könyvelőjénél – írja a Blikk. A lap információi szerint a NAV bűnügyi osztálya három cég iratanyagát kereste, ám nem találtak semmit.

Forrás: TV2
Újabb csodajárgány - 35 milliós luxus BMW-ben feszít Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-35-millios-luxus-bmw-ben-feszit-gaspar-evelin.htmlLuxusautóból luxusautóba ül Gáspár Evelin. A korábbi Porschéból BMW-be ült át. Győző azt mondja, a lányt barátja lepte meg a kocsival.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huGyőzike gyászol - Elhunyt az édesanyjahttp://www.life.hu/bulvar/20150310-elhunyt-gaspar-gyozo-edesanyja.htmlA showman a Facebookján tette közzé a szomorú hírt. Gáspár Győzőt nagyon megviseli a gyász, csupán az nyújt neki némi vigaszt, hogy el tudott búcsúzni édesanyjától. TV + BulvárOrigoGáspár Győző öccse, Zsolt padlóra került édesanyjuk halála miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150323-gaspar-gyozo-occse-zsolt-osszeomlott-edesanyjuk-halala-miatt.htmlNemcsak Győzikét, de öccsét, Zsoltit is megviselte édesanyjuk, Marika néni halála. Annyira, hogy most már felkelni is képtelen. TV + Bulvár--Gáspár Evelin megtalálta az igazit - Kiderült, mivel is foglalkozik dúsgazdag barátjahttp://www.life.hu/bulvar/20150323-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-megtalalta-az-igazit.htmlPletykaáradat indult Gáspár Győző lányáról, Evelinről és gazdag svájci barátjáról. Győző az RTL kamerái előtt mesélt. TV + Bulvár--Balesetet szenvedett Hódi Pamela és Győzike ishttp://www.life.hu/bulvar/20150123-hodi-pamela-berki-krisztian-volt-parja-es-gyozike-showman-balesetet-szenvedett.htmlA halálra rémült Hódi Pamela természetesen elsőként egykori kedvesét, Berki Krisztiánt hívta fel a baleset után. Győzike élete pedig csak egy hajszálon múlt.TV + Bulvár--Micsoda bombázó lett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-bombazo-lett.htmlEgymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot, és mindkettőt Győzike nyilatkoza - állítólag. Kedden azt mondta, lánya, Evelin a barátjától kapta luxuskocsiját, most pedig az olvasható, hogy az autó Michael családjáé. Nem tudni, mi az igazság, az azonban biztos, hogy a Gáspár lány egyre klasszabbul néz ki. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.