Öngyilkosságot fontolgat Koroknay özvegye

Forrás: Facebook/ Koroknay Simon Eszter -
Koroknay Géza öngyilkos öngyilkosság öngyilkossági szándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos terhet cipel és rendkívül szorult helyzetben van Koroknay Géza özvegye, Simon Eszter, aki jelenleg az egyetlen kiutat abban látja, ha önkezével vet véget az életének. 

Éhezik és kilátástalannak érzi a helyzetét a szinkronszínésznő, aki a Blikknek úgy nyilatkozott, elveszítette minden hitét. Koroknay özvegye azt követően borult ki, hogy egyre kevesebb szinkronfelkérést kap és durva atrocitások érik amiatt, hogy nyilvánosságra kerültek a Koroknay Gézával viccből készült meztelen fotói.

Forrás: Facebook/ Koroknay Simon Eszter

"Lekurváztak és megaláztak" - mesélte összetörve, majd azzal folytatta, hogy senki se csodálkozzon, ha ezek után game overt nyom, vagy olyat tesz, amit maga is megbán majd. "Nem tudok ilyen hazug, mocskos világban élni. Ha én is bemocskolódom, az már nem én leszek" - tette hozzá.

Ez az öngyilkosság legszörnyűbb módja

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az öngyilkosságnak számos módja van, de mindközül talán az a legszörnyűbb, amikor a szülők először a magatehetetlen kisgyerekekkel végeznek és csak azután magukkal.

Nóci: „Három öngyilkossági kísérletem volt"http://www.life.hu/bulvar/20150309-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-valo-vilag-egykori-musorvezetoje-haromszor-volt-ongyilkos.htmlA ValóVilág egykori műsorvezetője őszintén vallott arról, hogy háromszor került a padlóra és gyógyszerekkel próbált véget vetni az életének.TV + BulvárOrigoHujber Feri öngyilkosságot kísérelt meg a katonaságnálhttp://www.life.hu/bulvar/20141112-hujber-ferenc-szinesz-ongyilkossagot-kiserelt-meg-a-katonasagnal-errol-a-mokkaban-beszelt.htmlHujber Feri a TV2 Mokka című műsorában arról beszélt, hogy anno kínozták a katonaságnál, még öngyilkossági kísérlete is volt emiatt.TV + BulvárOrigoÖngyilkossági térkép – Magyarország még mindig az élmezőnybenhttp://www.life.hu/drlife/20140523-ongyilkossagi-terkep-magyarorszag-meg-mindig-az-elmezonyben.htmlAz Egészségügyi Világszervezet (WHO) adatai szerint a világon többen dobják el önként az életüket, mint ahányan háborúk vagy emberölés áldozataivá válnak – írja a Nature magazinban megjelent térkép alapján az Origo.Dr. Life--Depresszió, kilátástalanság – a munkanélküliként töltött hónapok pszichés hátterehttp://www.life.hu/csalad/20150202-a-munkanelkuliseg-psziches-hattere.htmlAmikor munkanélkülivé válunk, nem csupán a havi bevételeink elmaradásával – és így a család mindennapi életének finanszírozási nehézségeivel - kell megküzdenünk, hanem a nélkülözöttség érzelmi, pszichológiai hátterével is.CsaládThinkstockÉhezés vár a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosaira – távozott a szakácshttp://www.life.hu/bulvar/20141019-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorbol-fordos-ze-esett-ki.htmlVasárnap Fördős Zét szavazták ki a nézők a dzsungelből, ennél azonban sokkal izgalmasabb volt a már kiesett Krasznai Tünde utolsó napja, ami keservesre sikeredett.TV + Bulvár--Segítség, munkanélküli lettem! - Egy tipp, amivel hamar munkába állhatszhttp://www.life.hu/csalad/20150126-munkanelkuliek-szamara-inditott-tovabbkepzesek-atkepzesek.htmlAkár váratlanul ér bennünket a hír, akár saját döntésünkből adódóan válunk munkanélkülivé, egy biztos: új munkahelyet találni manapság nem lesz egyszerű. Sokaknak nincs szakmája, vagy éppen olyan, amivel a jövőben már nem tudnak mit kezdeni. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem szabad megijedni a továbbtanulástól, átképzéstől, mert sok esetben ez az út vezet egy új munkahely felé. Légy bátor, és vágj bele!CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.