Puzsér Róbert ismét nem hazudtolta meg magát. A kritikus, miközben Deutsch Tamással szemben Berki Krisztián védelmére kelt, megragadta az alkalmat, hogy az Éden Hotel műsorvezetőjét is leprolizza. 

Deutsch Tamás csütörtökön a Twitteren reagált arra, hogy Puzsér Róbert a Magyar Nemzethez igazolt. "Simics megvette Puzsért. Felkészül Berki Éden Hotel Krisztián” - írta a politikus a közösségi oldalon. Puzsér a Facebookján válaszolt. A kritikus  a miniszterelnök kedvenc plüssfigurájának nevezte Deutsch Tamást, majd a Berki Krisztián-jelenséget fejtegette hosszasan. 

tFotó: Margitay Klára/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu

“Tomi! Szeretném, ha tudnád, hogy részemről nincs harag. Értem, miért mocskolsz, miért gúnyolódsz. Tudom, hogy nincs benne semmi személyes. Van, akinek minisztérium jut, van, akinek trafik, van, akinek jachtkikötő. (...) Arra viszont megkérlek, hogy azt a szerencsétlen Berki Krisztiánt hagyd ki a játékból! Nagyon nem ezt érdemli Tőled” - írta. 

2014 botrányinterjúja: Berki vs. Puzsér
Néhány hónappal ezelőtt egy asztalhoz ültették Berki Krisztiánt és Puzsér Róbertet. A kritikus keményen kérdezett, nem köntörfalazva, ahogy megszoktuk tőle. A volt Fradi-vezér pedig válaszolt: flegmán, magabiztosan, egóból, ahogy tőle megszoktuk. A Life.hu cikkét ITT olvashatod erről.

No, persze nem arról van szó, hogy Puzsér megvédte volna Berkit, sőt, ki is fejtette, miként látja az Éden Hotel műsorvezetőjének szerepét mindennapjainkban. “Berki, ez a műveletlen és pénzéhes, kölcsönautókkal hencegő proli abból gyártott ismertséget, hogy azt hazudta a magyaroknak: ő Tarsoly Csaba, ő Andy Vajna, ő Deutsch Tamás. Mindazt a jogos dühöt, amit az emberek az őket kifosztó tolvaj politikusokkal meg az üzleti sleppjükkel szemben éreznek, ez a szerencsétlen balek pármillió forintért magára vállalta" - írja, a teljes posztot pedig ITT olvashatod el. 

Hajdú vs. Puzsér, vagyis a "szarupac"-ügy
A bíróság pénteken ítéletet hirdetett Hajdú Péter és Puzsér Róbert ügyében. A bíró kimondta, Puzsér bűnös, aki most egy videofelvételt is megmutatott a tárgyalásról, amit ITT meg is nézhetsz.