Puzsér Róbert: "Hajdú Péter nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac"

Fotó: Zsigmond László/Life.hu, rtlklub.sajtoklub.tv -
Puzsér Róbert bíróság per Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bíróság pénteken ítéletet hirdetett Hajdú Péter és Puzsér Róbert ügyében. A bíró kimondta, Puzsér bűnös, aki most egy videofelvételt is megmutatott a tárgyalásról. 

"Szarkupac"-ügyről beszélt Puzsér Róbert a tárgyaláson az utolsó szó jogán. A kritikus, ahogy korábban Facebook-posztjaiban, most a bíróság előtt is kemény hangon bírálta a tévést. Az ítélet után egyébként mindketten fellebbezni kívánnak, Puzsér enyhítésért, Hajdú pedig szigorításért.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A kritikus most a tárgyalásról egy videofelvételt közölt, amelyen látható, miképpen védte az álláspontját az utolsó szó jogán. Puzsér hangja többször elcsuklott, ahogy azt magyarázta, hogy "Hajdú Pétert nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac".

Puzsér beszéde alatt természetesen Hajdú Péter is szót kért. "Muszáj ezt nekem hallgatnom? Itt gyaláz engem" - fordult a bírósághoz.

Az alábbi videóban különösen megdöbbentő, ahogy

04:13 perckor Puzsér elcsukló hangon védi magát a bíróság előtt, és indokolja, miért bírálja jó ideje Hajdú Pétert, valamint az, ahogy 05:19 percnél Hajdú Péter - megelégelve a kritikus szavait - a következőképpen fordul a bíróhoz: "Muszáj ezt nekem hallgatnom? Itt gyaláz engem".

Puzsér korábban arról beszélt, hogy unja már a Hajdú-féle pereket, és békülne a tévéssel, de az a feltételeit nem fogadta el.

Ezért dobták ki az Éden Hotelből Beusthttp://www.life.hu/bulvar/20150408-a-tv2-eden-hotel-cimu-musoraban-beus-megutotte-adamot-ezert-kizartak.htmlRészegség, szexhiány és ellenszenv - ezek vezettek odáig, hogy a hotelbe plüssállatokkal beköltöző lánynak máris távoznia kellett a játékból. TV + BulvárOrigoPucéran pózolt VV Fanni - Vagy mégsem? http://www.life.hu/bulvar/20150403-egy-fehernemumarka-kerte-fel-fotozasra-vv-fannit-aki-puceran-pozolt.htmlBár szégyellősnek vallja magát, a minap mégis fehérneműmárka-cég fotózta VV Fannit.TV + Bulvár--Feltörték Radics Gigi webodaláthttp://www.life.hu/bulvar/20150407-radics-gigi-enekesno-nevevel-visszaeltek-es-weboldalat-feltortek.htmlAmerikából hazatérve komoly bosszúsággal kellett szembesülnie Radics Giginek, akinek feltörték a weboldalát. Az énekesnő már intézkedett is az ügyben. TV + BulvárOrigoJudy tovább küzd a kilókkalhttp://www.life.hu/bulvar/20150403-judy-tovabb-kuzd-a-kilokkal.htmlTerhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. TV + Bulvár--A mélybe vetette magát Aleska Diamondhttp://www.life.hu/bulvar/20150407-aleska-diamond-a-tv2-mokka-elo-adasaban-a-melybe-vetette-magat-es-600-meter-melybol-ugrott-ki-egy.htmlÉletveszélyes mutatványra vállalkozott Aleska Diamond, aki a Mokka élő adásában ugrott ki 600 méter magasról egy helikopterből. Aleskát mindössze egy gumikötél tartotta.TV + Bulvár--Nagy Adri élete veszélybe kerülthttp://www.life.hu/bulvar/20150407-nagy-adri-a-tv2-joban-rosszban-szinesznojenek-eletveszelybe-kerult-az-elete.htmlÉdesanyjának köszönheti, hogy életben maradt a Jóban Rosszban színésznője, aki kiskorában annyira belefeledkezett a játékba, hogy nem vette észre a rá leselkedő veszélyeket.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.