Mindannyiunknak könnyeket csalt a szemébe a Szerelmünk lapjai című film utolsó jelenete, melyben Allie és Noah együtt távoznak az árnyékvilágból. Nem is gondoltuk volna, hogy a sírig tartó szerelem nemcsak a filmekben létezik.

Középiskolásként szeretett egymásba és 73 csodálatos, együtt töltött év után az élők sorából is szinte közösen, pár perc eltéréssel távozott William és Lillian Karr Wilson - írja a Washington Post. A férfi és a nő annak ellenére esküdött örök hűséget egymásnak, hogy szüleik tiltották kapcsolatukat. Ők azonban mindvégig kitartottak egymás mellett, megszöktek és 1941-ben összeházasodtak.

Forrás: Origo

Ezt követően egy pillanatra sem váltak el, csak egy súlyos betegség tudta őket egy időre elszakítani egymástól. Pár évvel ezelőtt, 2009-ben először William került be egy wilmore-i idősotthonba Alzheimer-kórja miatt, majd két évvel később Lilliant szállították egy másik, Lexingtonban található intézménybe.
Néhány nappal ezelőtt azonban mindkettejük állapota válságosra fordult.

Fiúk ugyanazon a napon, pár perc eltéréssel fogadta a szörnyű hírt szülei haláláról. Az idős házaspárt egyszerre helyezik majd örök nyugalomba.