Újabb késes támadás egy trafikban

Forrás: Thinkstock -
dohánybolt késelés támadás Debrecen trafik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tetten értek a rendőrök két férfit, aki egy dohányboltot akart kirabolni Debrecenben - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A rablás során senki nem sérült meg.

A rendőrség tájékoztatása szerint csütörtök késő este két maszkot viselő férfi ment be a debreceni Bem téren lévő egyik nemzeti dohányboltba. Egyikük az eladót egy késsel a földre kényszerítette, társa pedig a boltban lévő dohánytermékeket egy táskába pakolta.

Forrás: Thinkstock

A helyi nyomozók éppen a közelben voltak és felfigyeltek a két férfira. Azonnal utánuk mentek az üzletbe, ahol rablás közben tetten érték őket.
A rendőrök a két férfit elfogták, a városi rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A két helyi lakost őrizetbe vették. Mint arról beszámoltunk, a napokban egy 21 éves szinkronúszó lányt öltek meg egy kaposvári trafikban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.