Kulcsár Edinát dédnagymamája és édesanyja nevelte fel, a mai napig ők állnak hozzá a legközelebb. A világ második legszebb lánya örökre hálás marad a két nőnek, akik mindent elkövettek, hogy Edinának valóra váljanak az álmai. Együtt ünneplik az anyák napját!

Szokatlan családmodellben nőtt fel Magyarország legszebb lánya. Édesanyját annak idején a szülei árvaházba adták, ahonnan a dédnagymamája kivette, majd ő nevelte fel. Tizennyolc éves volt, amikor teherbe esett Edinával, és a kislány megszületése után  mindkettőjükről a dédi gondoskodott. Ő lett a közös anyukájuk. Edina csodaszép édesanyja iskolába járt, ezért mindhárman a dédi nyugdíjából éltek, aki plusz takarítást vállalt, hogy könnyebb legyen az életük, és minden tőle telhetőt meg tudjon adni  a lányoknak. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Két csodálatos asszonnyal nevelkedtem fel, mindent tőlük tanultam. Mindenki azt viszi magával, amit gyermekkorában otthonról hozott, és úgy érzem, hogy én mindent megkaptam, amit lehetett. Sohasem felejtem el, hogy 19 éves koromig egy negyvenhat négyzetméteres panellakásban laktunk, egy szobában a három generáció. Tőlük tanultam, hogy sohase szálljak el, hiába tartanak a világ második legszebb nőjének. Sokakat képes a pénz és a hírnév fura utakra terelni" – kezdett bele Edina, aki sohasem felejtette el, hogy anyák napján különösen hálásnak kell lennie szeretteinek.

„Régen, amikor még nem volt keresetem, anyák napja alkalmából orgonát szereztem, ma már virágboltban vásárolok nekik virágot. A dédinek gerberából és szegfűből köttetek csokrot, ezeket szereti, anyukámnak pedig fehér rózsával kedveskedem. Az idén nagy családi összejövetelt, közös ebédet szervezek, ahová a párom édesanyját is elhívom, hisz mi már egy család vagyunk. Szeretném még a dédit elvinni az állatkertbe, ahová vágyik, de emlegeti, hogy életében még szeretne egyszer Egerbe is elutazni. Ennek a kívánságának is hamarosan eleget szeretnék tenni" – árulta el Edina. A gyönyörű lány mindennap meglátogatja dédnagymamáját, aki ma már egyedül él az egykor hármuk által lakott kis panellakásban.