Szívszorító! Megdöbbentő dolgot tett Michael Schumacher felesége

Forrás: Northfoto -
magángép Corinna Schumacher Forma-1 Michael Schumacher baleset nyaraló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító hír! Corinna Schumacher túladott a család 25 millió fontos magánrepülőgépén, mondván, ezeket már úgysem fogják tudni használni.

Lapinformációk szerint Corinna nemrég két komoly családi vagyontárgyon is túladott, ami azt jelzi, hogy nagyon messze a teljes felépülés. A pesszimistábbak úgy is vélhetik, hogy Michael már soha nem fog normális életet élni - írja a Formula.hu.

Corinna Schumacher Forrás: Northfoto

Corinna eladta a 25 millió font értékű privát repülőgépet, valamint azt a bizonyos norvégiai üdülőházat, ahová a volt F1-es pilóta minden télen visszajárt családjával kipihenni a szezon fáradalmait.

Mindezt azért, mert úgy vélte, többet nem fognak repülni vele, és soha többet nem vakációzhatnak majd az északi országban - legalábbis a német Bunte magazintól származó információk szerint.

Mindezek mellett Corinna azon is gondolkozik, hogy azon a bizonyos meribeli üdülőn is túlad, ahol Schumacher majdnem végzetes síbalesetet szenvedett 2013 decemberében. Az újság szerint Corinnának egyszerű feleségből családfővé kellett válnia, hiszen minden családdal kapcsolatos ügyet ő intéz. A lap hozzátette, hogy Rolf, Michael édesapja is a közelbe költözött párjával, hogy minél több időt tölthessen továbbra is mozdulatlan fia mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.