Bréking! Miley Cyrus énekel!

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus -
homoszexuális Miley Cyrus botrányhős ének hang drogozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg sem merjük tippelni, mikor hallottunk utoljára olyan hírt, hogy Miley Cyrus milyen nagyot énekelt. Most azonban valamire ilyesmire készül!

Az énekesnő, újabban inkább csak botrányhősnő, állandóan furcsa dolgaival kerül a médiába. Például homoszexuális kapcsolataival, drogozásával, rózsaszínre festett hónaljszőrével és beteges művészetével.

Forrás: Instagram/ Miley Cyrus

A napokban azonban egy videót posztolt Instagram oldalára, ahol végre hallhatjuk a hangját, amit mi egyébként nagyon szeretünk, úgyhogy szívesebben hallanánk többet is.

Az énekesnő a Happy Hippie Foundation nevű produkcióban dolgozik újabban, ami az ő találmánya, és kirekesztett fiataloknak akar segíteni, például hajléktalanoknak és melegeknek. A csapathoz ezúttal Melanie Safka énekesnő is csatlakozott, aki már Woodstockban is nyomta.

Brooklyn Beckham felrobbantotta a Twitterthttp://www.life.hu/news/20150508-brooklyn-beckham-letrehozott-egy-twitter-profilt.htmlNéhány nappal azután, hogy David Beckham létrehozta Instagram proflját, Brooklyn Beckham regisztrált a Twitterre. Egy óra alatt 20 ezer követőt sikerült összeszednie.News--Hoppá! Porcukorbombával támadták meg Adam Levine-t!http://www.life.hu/news/20150507-adam-levinet-a-maroon-5-frontemberet-porcukorbombaval-tamadtak-meg.htmlA Maroon 5 frontembere porcukorbombát kapott a fejére, amitől egy kicsit fel is húzta magát az énekes.News--Orlando Bloomnak azt jósolták az orvosok, hogy többet nem fog tudni járnihttp://www.life.hu/news/20150506-orlando-bloom-szinesznek-azt-josoltak-az-orvosok-hogy-tobbet-nem-fog-tudni-jarni.htmlA színész 21 éves korában három emeletnyi magasságból zuhant le egy tetőről. Az orvosok akkor azt mondták: nagy eséllyel nem fog tudni járni többet.News--Az Interpol nyomoz a gyilkos fogyitabletta ügyébenhttp://www.life.hu/news/20150506-az-interpol-nemzetkozi-figyelmeztetest-adott-ki-a-dinitrofenolt-tartalmazo-fogyaszto-tablettara.htmlTöbb áldozatot is szedett az a fogyasztószer, amely növényvédőszerek és robbanóanyagok összetevőit tartalmazza. Az Interpol nemzetközi figyelmeztetést adott ki az illegálisan terjesztett tablettákra.News--Anna Wintour megbünteti a Met-gálán szelfiző sztárokathttp://www.life.hu/news/20150512-anna-wintour-megbunteti-es-kitiltana-a-kovetkezo-met-galarol-a-szelfizo-sztarokat.htmlNincs mese: ha nem lehet szelfizni, akkor valóban nem lehet. A Vogue főszerkesztője súlyos büntetést szab ki azokra a celebekre, akik ellene mentek kérésének, és telefonjukkal kapták lencsevégre saját magukat a Met-gála vörös szőnyegén.News--Szomorú vagy? Bérelj luxus sírószobát! http://www.life.hu/news/20150511-luxus-siroszoba-berelheto-tokioban.htmlEgy tokiói hotelben olyan szobát bérelhet bárki, amit speciálisan sírásra fejlesztettek. Van ott minden, ami egy jó zokogáshoz kell. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.