Halálos balesetet okozott, majd lemondott a Népszabadság főszerkesztője

lemondás Murányi Marcell Népszabadság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lemondott posztjáról a Népszabadság főszerkesztője miután a sajtóból megtudta, hogy a kerékpáros, akit még március 30-án sodort el autójával a fővárosban, meghalt. 

"Ma reggel, a sajtóból értesültem a megrendítő hírről, hogy időközben elhunyt az a férfi, aki abban a balesetben sérült meg, amelynek részese voltam. A mai napon a Népszabadság főszerkesztői posztjáról lemondtam. Döntésemről tájékoztattam a lap és a kiadó vezetését" - írta rövid közleményében Murányi Marcell.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A főszerkesztő még március 30-án, a Rottenbiller és az István utca kereszteződésénél sodort el egy kerékpárost, majd továbbhajtott. Murányi Marcellt a Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével gyanúsította meg. A BRFK az Origónak megerősítette, hogy a biciklis a baleset után több nappal meghalt, a rendőrség pedig most azt vizsgálja, hogy a halála összefüggésben lehet-e a balesettel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.