Dombvári Bence Csipes Tamara kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú hallgatás után végre megszólaltak a drogbotrányba keveredett kajakosok. Dombvári Bence vb-ezüstérmes és Csipes Tamara ötszörös világbajnok kajakos egy interjúban meséltek arról, hogyan élik meg ők a történteket.

A júniusi Európa Játékokra készülő kajak-kenu válogatott két tagja, Csipes Tamara és Dombvári Bence kokainhasználattal buktak le a vizsgálatokon, ezért 10 hónapra eltiltották őket. A kajakosok – akikről sokáig azt lehetett hallani, véletlenül kokainoztak – a hvg.hu-nak nyilatkoztak a történtekről.

Forrás: MTI/Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Ha mondjuk egy pozitív doppingtesztet kaptam volna vissza, akkor élve elástam volna magam. Mert az csalás. Én nem csaltam, hanem hibáztam. Egyszer." – reagált a történtekre Csipes Tamara, akit 2011-ben az év legjobb magyar sportolónőjének is megválasztottak.

Forrás: MTI/Kovács Tamás Forrás: MTI/Kovács Tamás

Ezzel szemben Dombvári Bence úgy nyilatkozott, nem mondhatja el magáról, hogy mindig százszázalékosan olyan életmódot élt, amibe nem lehet belekötni. Bevallotta, nem mindig élt sportszerűen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.