Az artista egy nyílt levélben jelezte a média felé, mi az, amit olvasni szeretne magáról a jövőben. Sőt, új tervéről is fellebbentette a fátylat.

Érdemeit és elismeréseit sorolva hívta fel a bulvármédia figyelmét arra Rippel Feri, hogy mi is az, amiről szakításain kívül írni lehetne. Köszönjük, megfogadjuk, egyébként meg a levél korrekt és tényleg sok mindent megtudhattunk a Rippel fivérek érdemeiről...sőt, Feri új tervéről is.

Forrás: Facebook/Mokka

Íme, a kedvenc részeink:

„Testvéremmel, Viktorral együtt felállítottunk kilenc egyedi Rippel-Világrekordot" – Szuper, gratulálunk!

„2013-ban megnyertük a „Spain Got Talent" tehetségkutató versenyt." – A hamarosan hazánkban is induló tehetségkutató zsűrijében ezek szerint lenne helye Rippeléknek.

„Az elmúlt időben egy olyan boldog és egészségtudatos életet alakítottam ki, ami segít elérni a "NAGY CÉLOMAT", megélni a 100 éves kort!" – írt Feri legújabb tervéről és állítja, 40 felett is van élet.

Az artista magánéletéről is írt néhány sort: „Az, hogy szépségversenyekről kerülnek ki a barátnőim (pontosabban 10 év alatt 3) azért van, mert előadóművészként a színpadokon, rendezvényeken, színházakban, előadásokon, versenyeken töltöm az életem nagy részét fellépők, táncosok, artisták és szépségkirálynők között. Azt gondolom, nem csak én, hanem mindenki abból a közegből választ párt magának, amelyikben él és dolgozik!" – jelezte az artista.