Völgyesi Gabi: "Úgy mutatkozom, ahogy eddig képernyőn nem"

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella -
Szelfi (tévéműsor) Völgyesi Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Völgyesi Gabi a Reflektor ma esti adásában, az RTL Klubon először mesél arról, hogy miért vállalta el az RTLII új, Szelfi című videónapló-sorozatának felkérését.

A Unique énekesnője és férje, Ádám három hónapon keresztül forgatták kis családjuk életének minden egyes pillanatát egy kézi kamerával. Június 8-án indul a Szelfi, amelynek egyik főszereplője lesz Puzsér Róbert is.

Gabi és férje bevallása szerint eleinte a forgatás technikai része nem ment könnyen, hiszen operatőrök és stáb nélkül kellett forgatniuk, de mint mondják, azzal még nehezebb volt megküzdeni, hogy a kamera miatt állandóan a figyelem középpontjába kerültek.

„Olyan helyzetekben is kellett forgatni, ahol eszébe nem jutna az embernek" – mesélte a Reflektor riporterének Gabi férje, Ádám. „Ha valaki az utcán megy és fogja a kamerát az egy teljesen idétlen dolog, aztán két hónap után már nem az" – teszi hozzá a zenész, aki azt is elárulja, hogyan vált napról napra életük egyik kiemelt pontjává a videó rögzítésének művelete.

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella

„A mi saját sztorinkhoz, történéseinkhez hozzátartozik az, hogy van, hogy úgy mutatkozom, ahogy eddig képernyőn nem" – meséli Gabi. „Amikor reggel felkelek, és azt megmutatom kamerával, az komoly vívódás eredménye. De az az igazság, hogy nem bántam meg."

Nagyobbik gyermekük, Martin hároméves, a kicsi, Eliot pedig tavaly januárban született, úgyhogy Gabi egy percet sem unatkozik mostanában. A jogász végzettségű énekesnő ugyanakkor hozzátette, hiányzik neki a munka, ezt pedig van, hogy a környezete is megérzi. Az, hogyan reagál ezekben a helyzetekben, a ma esti Reflektorból kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.