Elárverezik Marilyn Monroe halála előtti fotósorozatát

halál fotósorozat Marilyn Monroe árverezés tengerpart szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utolsó, profi fotós által készített fotósorozat három héttel a hollywoodi díva halála előtt készült. A képeket most bárki megvásárolhatja – persze, ha van rá pénze.

George Barris, Marilyn Monroe közeli barátja készítette 1962. július 13-án, Santa Monica tengerpartján az utolsó profi fotókat a szexszimbólumról.

Forrás: Bloomsbury Auctions

A képek végül csak 25 évvel később kerültek nagyközönség elé. Most nyolc fotót fognak elárverezni, és mindegyik nagyjából 500 ezer forintot ér.

Forrás: Bloomsbury Auctions

A fotós néhány évvel ezelőtt a következőket nyilatkozta a díváról: „Amikor először láttam, azt gondoltam, hogy ő a leggyönyörűbb és legnagyszerűbb ember, akivel valaha találkoztam. Teljesen levett a lábamról.”

Forrás: Bloomsbury Auctions

5 szépségtrükk, amit elleshetsz Marilyn Monroe-tól

Ő aztán stílusikon volt a javából – Marilyn Monroe több mint fél évszázaddal a halála után is méltán híres a szépségéről. Van mit tanulni tőle minden nőnek – lássuk, melyek voltak a díva titkos szépségtrükkjei!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.