Szülése óta először mutatkozott Katalin hercegné - És György herceg is megjelent!

Forrás: AFP/Ben Stansall -
Erzsébet királynő ceremónia Egyesült Királyság szülés hivatalos Katalin hercegné Vilmos herceg nyilvánosság Camilla hercegné ünnepség Fülöp edinburgh-i herceg Harry herceg születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hagyományhoz illő pompával ünnepelte az Egyesült Királyság és vele együtt a brit királyi család Erzsébet királynő „hivatalos" születésnapját. És végre Katalin hercegnét is láthattuk!

Ahogyan eddig minden évben, úgy most is Camilla hercegné és Harry herceg mellett érkezett meg Katalin hercegné egy sétakocsin a várva várt Trooping The Colourra.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Sem a május elején született Sarolta hercegnő, sem a bátyja, György herceg nem vett részt a királynő „hivatalos" születésnapján – ám a kis György azért mégis végigkövette az eseményeket a Buckingham-palota ablakából – kattints ide a nagyon cuki képekért!

Simán elsétáltunk volna Vilmos herceg mellett, aki az angol királyi testőrség hagyományos viseletében, vörös zubbonyban és medvebőr kucsmában, lóháton érkezett az ünnepségre.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Maga az ünnepelt, Erzsébet királynő a férje, Fülöp edinburgh-i herceg oldalán érkezett a „hivatalos" születésnapi ünnepségre.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A királynő egyébként valójában április 21-én született, a Trooping the Colour rendezvényt 1748 óta minden év júniusának második szombatján megrendezik, mint a királynő „hivatalos" születésnapja, de inkább a csapatzászlók ceremoniális bemutatására szolgál.

A végén György herceg is megjelent, és ellopta az egész show-t:

Forrás: AFP/Ben Stansall
Botrány! Megfosztja hercegnői címétől testvérét a királyhttp://www.life.hu/news/20150613-fulop-spanyol-kiraly-megfosztja-noveret-cristinat-hercegnoi-cimetol-es-birosag-ele-allittatja.htmlFülöp spanyol király nem ismer tréfát, ha családja hírnevének tisztára mosásáról van szó: Spanyolország uralkodója bíróság elé állíttatja és hercegnői címétől is megfosztja nővérét, Cristinát, akit sikkasztásban való részvétellel vádolnak.News--Sarka Kata is a monacói hercegi pár elé járulhttp://www.life.hu/bulvar/20150610-a-monacoi-charl-ne-hercegno-uzent-a-magyar-divattervezonek-ruzsa-magdolnanak.htmlA Magyarország szépe 21 indulója Monacóba utazik, hogy bemutassák egy magyar divattervező, Ruzsa Magdolna ruháit. De nemcsak ők járulnak a hercegi pár színe elé, hanem Sarka Kata és Kulcsár Edina is.TV + Bulvár--Harry herceg miatt rúgja fel 4 éves kapcsolatát Jenna-Louise Coleman?http://www.life.hu/intim/20150605-harry-herceget-es-jenna-louise-colemant-a-doctor-who-sztarjat-hirbehoztak.htmlHarry harceget és a Doctor Who bájos színésznőjét flörtölni látták egy jótékonysági rendezvényen. Ezzel csak egy probléma van: Jenna-Louise Coleman 4 éve párkapcsolatban él.IntimAFPEz történne, ha a Disney hercegek igaziak lennénekhttp://www.life.hu/intim/20150610-ez-tortenne-ha-a-disney-hercegek-igaziak-lennenek.htmlA Buzzfeed eljátszott a gondolattal, mi sülne ki abból, ha kislánykorunk népszerű mesehősei valóban léteznének. Tanulságos videó.Intim--Harry herceg alaposan megbámulta Lady Gaga dekoltázsáthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-harry-herceg-lady-gaga-dekoltazsat-bamulta-egy-jotekonysagi-esemenyen.htmlNem hibáztatjuk Harryt, aki egy jótékonysági koncert után találkozhatott a pop koronázatlan királynőjével: ez a mellkivágás valóban látványos volt.TV + Bulvár--Amerikába költözik Katalin és Vilmos herceg?http://www.life.hu/csalad/20150612-katalin-es-vilmos-herceg-amerikaba-koltozik.htmlÚgy tűnik, végleg betelt a pohár a hercegi párnál és egy időre a tengerentúlra költöznek.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.