Sarka Kata is a monacói hercegi pár elé járul

Forrás: LifeNetwork -
Sarka Kata divatbemutató Montecarlo Charlene monacói hercegnő Kulcsár Edina Magyarország Szépe Ruzsa Magdolna Monaco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország szépe 21 indulója Monacóba utazik, hogy bemutassák egy magyar divattervező, Ruzsa Magdolna ruháit. De nemcsak ők járulnak a hercegi pár színe elé, hanem Sarka Kata és Kulcsár Edina is.

Hatalmas megtiszteltetés érte a Magyarország Szépe versenyzőit, amikor Ruzsa Magdolna divattervező felkérte őket, hogy mutassák be a kollekcióját Monacóban. De nem csak ők lépnek a kifutóra: Sarka Kata mint a Miss World Hungary tulajdonosa és Kulcsár Edina Miss World Hungary is a hercegi pár elé lép.

Forrás: LifeNetwork

A miniállamban három éve a Grand Prix, a teniszverseny után ez a harmadik legnagyobb sportesemény, amelyet a Monacói Turisztikai Hivatal is támogat, és amely egy gálaesttel zárul.
„Április közepén megkeresett a monacói a lovaspólóklub elnöke, aki több világhírű tervezőé mellett megnézte az én kollekciómat is. Úgy döntött, hogy az enyém bemutatását választja az idei gálára, mert ezek a ruhák illenek leginkább a miniállam stílusához. A kollekcióm a »Riviéra« stílust képviseli, itt pont erre van szükség, ugyanis színeiben, formáiban megfelel a helyi igényeknek. Ez a megtiszteltetés engem is meglepett, hisz nem csak rendkívüli lehetőség, mindemellett hatalmas felelősség is megrendezni ezt a bemutatót. A divatbemutató Charlène monacói hercegné jótékonysági gálájának a csúcspontja lesz, ahol az egyik általam tervezett ruhát el fogjuk árverezni, és a befolyt összeggel támogatjuk a hercegnő alapítványát" – mesélte Magdi, aki korábban Hien fellépőruháját tervezte egy nyári, zenei gálára.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Az egykori úszóbajnok hercegnő alapítványa természetesen kötődik a vízhez. Minden olyan tevékenységet patronálnak, ahol a gyerekek ivóvízhez juthatnak, vagy megtanulhatnak úszni, a hercegnő ezért gondolta, hogy ezt támogatja. Olyan kollekciót terveztem, ami kizárólag ott lesz látható, egy kapszulakollekció, amely Monte-Carlo múltját, jelenét és jövőjét mutatja be. 36 darabból áll, így a Magyarország Szépe összes indulója utazhat a bemutatóra. Mivel az egész bemutatót rendezem is, teljes mértékben magyar szakemberekkel fogok dolgozni. Nagyon magyarnak érzem magam. Úgy gondolom, hogy ilyen megtiszteltetést, hogy nagyszabású divatbemutatót tartsak Monte-Carlo krémjének a hercegi pár védnökségével, nem tekinthetem csak a magam munkájának, hisz rengeteg emberrel dolgozom együtt. Remélem, hogy sikerül majd találkoznom a hercegnővel, a protokoll miatt ezt száz százalékban soha nem ígérik. De mivel a hercegnő alapítványára megy, már kaptam tőle egy dicsérő mondatot, ami elolvasztotta szívemet."

„Hálásan megköszönte, hogy magyar létemre törődöm a monte-carlói alapítványával."

Kata elárulta, hogy férje, Hajdú Péter nagyon büszke rá, és nem modellként, hanem mint a verseny magyarországi tulajdonosa fog végiglejteni az európai arisztokráciából, üzletemberekből és milliárdosokból álló nagyközönség előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.